Survivor: Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ των δύο ομάδων

Όσα έγιναν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ήταν η αφορμή για να σημειωθεί η πρώτη σοβαρή ένταση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ακόμα ένα δυνατό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor. Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να συμμετέχουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, μετά το πέρας του οποίου η ηττημένη ομάδα θα έπρεπε να επιλέξει τους υποψηφίους της.

Οι Διάσημοι έφτασαν για μία ακόμη φορά ταλαιπωρημένοι στο αγώνισμα. Οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν εντός της ομάδας μετά την πρώτη ψηφοφορία,

με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο, που ζήτησε τον λόγο από τους συμπαίκτες του για την υποψηφιότητά του, καθώς και ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός της Άννας Μαρίας Βέλλη ήταν τα κύρια γεγονότα που απασχόλησαν την ομάδα πριν τον αγωνιστικό στίβο.

Στο αγώνισμα, Διάσημοι και Μαχητές έπρεπε να κρατήσουν ένα τοτέμ ο καθένας, όρθιο σε έναν στύλο. Στόχος κάθε παίκτη είναι να διατηρήσει το δικό του τοτέμ στο χέρι του και να ρίξει του αντιπάλου στο έδαφος. Το αγώνισμα αρχικά δεν είχε ξεκάθαρο νικητή, ωστόσο στη συνέχεια οι Μαχητές πήραν προβάδισμα και επικράτησαν τελικά με 10-5.

Ορισμένα γεγονότα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στάθηκαν αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των δύο ομάδων. Από τους Διάσημους, ιδιαίτερα εκνευρισμένη φάνηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία υποστήριξε ότι οι Μαχητές της επιτέθηκαν προσωπικά, ενώ τα βέλη των Μαχητών στράφηκαν εναντίον του Περικλή Κονδυλάτου για μία κίνηση που έκανε προς τον αντίπαλό του, Γιώργου Ασημακόπουλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το αποτέλεσμα του αγωνίσματος οδήγησε τις δύο ομάδες στο συμβούλιο, όπου οι παίκτες εξέθεσαν τα προβλήματά τους με τους αντιπάλους τους. Στη συνέχεια, οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν τουλάχιστον έναν ακόμη υποψήφιο από την ομάδα τους.

Στην ψηφοφορία, ωστόσο, προέκυψε για ακόμη μία φορά ισοψηφία μεταξύ δύο παικτών, με αποτέλεσμα να τεθούν και οι δύο αυτόματα σε διαδικασία υποψηφιότητας για αποχώρηση. Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη ψηφοφορία των Διασήμων, υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Κοψιδάς. Από την χθεσινή ψηφοφορία, εκείνοι οι οποίοι συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, θα ανακοινωθεί στη συνέχεια ο δημοφιλέστερος παίκτης της ομάδας, βάσει της ψηφοφορίας του κοινού, ο οποίος θα θέσει ακόμη έναν συμπαίκτη του, τον πέμπτο, σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Κατ’ αρχάς θετικοί οι επιστήμονες για το άνοιγμα των σχολείων – Πότε θα ληφθεί η οριστική απόφαση

Borscht: Η συνταγή για την παραδοσιακή ουκρανική σούπα που θα λατρέψουμε

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα