Survivor: Ποιος αποχωρεί την Κυριακή; Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι (video)

Την τρίτη σερί ατομική ασυλία κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη φυσική και ψυχολογική κατάσταση και δείχνει να οδεύει προς τον τελικό αήττητος.

Αυτή την εβδομάδα και τις τρεις φορές ο Σάκης ήταν εκείνος που κατάφερε να «εξολοθρεύσει» τους αντιπάλους του και να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με αποτέλεσμα οι Amigos να βρίσκονται και πάλι σε κίνδυνο.

Μετά

την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Σάκης επέλεξε τον Γιώργο Κόρομι για να συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή, όπως έγινε και την προηγούμενη φορά με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Μάλιστα, την ίδια ημέρα, οι Έλληνες παίκτες θα αγωνιστούν με τους παίκτες του ρουμανικού Survivor. Όπως είχε γίνει και με τους Τούρκους, θα σχηματιστούν δύο μεικτές ομάδες.

Οι ανατροπές δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Λιανός ανακοίνωσε ότι οι δύο παίκτες του αγώνα ασυλίας που θα φτάσουν μέχρι το τέλος θα είναι οι αρχηγοί των δύο νέων ομάδων που θα σχηματιστούν.

Οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος ήταν ο νικητής Σάκης και η Μαριαλένα, οι οποίοι έγιναν χθες αυτόματα αρχηγοί.

Από τη μία, με την Κόκκινη μπαντάνα, ο Σάκης επέλεξε για την ομάδα του τον Ηλία Μπόγδανο και την Ελένη Χαμπέρη, ενώ η Μαριαλένα με τη Μπλε, τους Κόρο και Ασημακόπουλο.

Το έπαθλο του αγώνα, ο Σάκης απόλαυσε με τη Μαριαλένα και τον Κόρο.

Ποιος θα αποχωρήσει την Κυριακή;

«Μετά τη γλάστρα και την καρύδα, έγινα και queen»:

Σάκης vs Μαριαλένα:

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση:

Η συγκίνηση του Ηλία:

Τι δήλωσαν οι 3 υποψήφιοι:

Διαβάστε επίσης:

«Are You The One»: Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για το ριάλιτι της Πάρου

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Μαυραείδης

Το EURO 2020 στην κορυφή της τηλεθέασης

Keywords
Τυχαία Θέματα