Serial killer Κύπρος: Παραδέχθηκε και τις επτά δολοφονίες ο Ν. Μεταξάς – Η απολογία του

Σε παραδοχή και των επτά δολοφονιών προχώρησε ο Νίκος Μεταξάς, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο Κακουργιοδικείο της Κύπρου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου.

Όπως αναφέρει ο politis.com.cy, o Μεταξάς παραδέχθηκε τους φόνους και των επτά θυμάτων, της 38χρονης Μαρί Ρόουζ, της 28χρονης Αριάν Παλάνας, της 30χρονης Κάχτα Ανού, της 36χρονης Λίβια Μπουνέα, της 8χρονης Έλενα Μπουνέα, της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και της 6χρονη Σιέρα.

  Στην απολογία του, ενώπιον

δικαστηρίου, ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος με δάκρυα στα μάτια ανέφερε πως έχει διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα, τα οποία και αναγνωρίζει. «Έχω διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Αναγνωρίζω τα εγκλήματα μου. Δεν μπορώ να πάω πίσω στο χρόνο. Μπορώ να βοηθήσω στην εξιχνίαση. Να παραδεχθώ ενοχή να μη ζημιώσω άλλο την Κυπριακή Δημοκρατία. Συγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων και στις ψυχές των θυμάτων. Τέλος, συγγνώμη προς την κυπριακή κοινωνία που διερωτάται πώς ένα μέλος της μπορεί να διαπράξει αυτή την πράξη».

Παράλληλα, έθεσε τον εαυτόν του στη διάθεση της Αστυνομίας, για να τύχει ενδελεχούς μελέτης για αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Η Αστυνομία κατέθεσε επτά διαφορετικούς φακέλους, που αφορούν ξεχωριστά τις επτά δολοφονίες. Ο ανακριτής της υπόθεσης ανέγνωσε στο δικαστήριο όλα τα γεγονότα, ενώ κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό.

Ακόμα, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για βιασμό, παρέμβαση στη διαδικασία της έρευνας και  προσπάθεια καταστροφής τεκμηρίων.

The post Serial killer Κύπρος: Παραδέχθηκε και τις επτά δολοφονίες ο Ν. Μεταξάς – Η απολογία του appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα