Samsung: Παρουσιάζει τα νέα Galaxy S20 και Galaxy Fold 2 τον Φεβρουάριο

16:05 5/1/2020 - Πηγή: Mononews

Ο ηλεκτρονικός γίγαντας Samsung Electronics Co. ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει νέα προϊόντα σε μια ειδική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο τον επόμενο μήνα.

Το λανσάρισμα των «νέων, καινοτόμων συσκευών που θα διαμορφώσουν την επόμενη δεκαετία της κινητής εμπειρίας» θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ τοπική ώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Σε μια διαφήμιση του event, η εταιρεία

έδειξε στο κοινό ένα ορθογώνιο και ένα τετράγωνο σχήμα, μια πιθανή αποκάλυψη της νέας σειράς Galaxy S  και του νέου δεύτερης γενιάς αναδιπλούμενου smartphone.

Say hello to a whole new Galaxy. Unpacked on February 11, 2020 #SamsungEvent pic.twitter.com/ln1pqt2vu7

Samsung Mobile (@SamsungMobile) January 5, 2020

Ανάμεσα στους τεχνολογικούς κύκλους, υπάρχουν φήμες ότι η Samsung θα μετονομάσει στη ναυαρχίδα της, το μοντέλο S20, ενώ το επίσημο όνομα του Galaxy Fold 2 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Samsung καθυστέρησε αρκετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου Galaxy Fold με οθόνη που διπλώνει πέρυσι, μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε ορισμένους χρήστες, οι οποίοι δοκίμασαν τη συσκευή και ανέφεραν ότι η οθόνη έσπασε μετά από μερικές μόνο μέρες χρήσης.

The screen on my Galaxy Fold review unit is completely broken and unusable just two days in. Hard to know if this is widespread or not. pic.twitter.com/G0OHj3DQHw

— Mark Gurman (@markgurman) April 17, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα
Samsung, Παρουσιάζει, Galaxy S20, Galaxy Fold 2, Φεβρουάριο,Samsung, parousiazei, Galaxy S20, Galaxy Fold 2, fevrouario