Premier Capital: Επενδύσεις 21 εκατ. ευρώ- Ανοίγει 11 εστιατόρια στην Ελλάδα, 400 νέες θέσεις εργασίας

Στη δημιουργία νέων καταστημάτων McDonald’s στην ελληνική αγορά προχωρά η Premier Capital Hellas.

Η Premier Capital Hellas, που έχει αναλάβει το ρόλο του Developmental Licensee για τα McDonald’s στην Ελλάδα, επιδιώκει να προχωρήσει κι άλλο στην διεύρυνση του δικτύου εστιατορίων της αλυσίδας στη χώρα μας, καθώς, όπως έχει ανακοινώσει, εντός της επόμενης τριετίας

σχεδιάζει να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους 21 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας 11 νέα καταστήματα και ανοίγοντας, έτσι, 400 νέες θέσεις εργασίας.

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα η εταιρεία άνοιξε ένα νέο εστιατόριο στην Βάρη, μια επένδυση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα απασχολούνται περί τους 35 εργαζόμενους.

Από το 2011, που η Premier Capital Hellas ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας και συγκεκριμένα για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων και γενικότερα επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογία σε ολόκληρο το δίκτυο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο McDonald’s στη Βάρη ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και παράλληλα δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά, ενώ τα γραφικά μοτίβα στους τοίχους δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση.

Το νέο κατάστημα διαθέτει χώρο για παιδικά πάρτι, χώρο στάθμευσης και Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση. Στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

The post Premier Capital: Επενδύσεις 21 εκατ. ευρώ- Ανοίγει 11 εστιατόρια στην Ελλάδα, 400 νέες θέσεις εργασίας appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα