MasterChef: Η τεράστια ανατροπή και η δοκιμασία – «θρίλερ»! Ποιοι είναι υποψήφιοι

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο MasterChef, καθώς η ομαδική δοκιμασία εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι και η επόμενη δοκιμασία που έκρινε την χαμένη ομάδα σε θρίλερ..!

Η κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Σταυρή βγήκε εκτός συναγωνισμού, αφού συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, με το αποτέλεσμα να κρίνεται μεταξύ της μπλε και της πράσινης.

Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Τζον, που είχε πάρει από την

αρχή το προβάδισμα, θα έβγαινε νικήτρια, έγινε η ανατροπή! Το τελευταίο πιάτο της πράσινης ομάδας και ειδικότερα το γλυκό που ετοίμασε η Κατερίνα έκλεψε τις εντυπώσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει την μπλε.

Συνεπώς, οι παίκτες της νικήτριας ομάδας που παραμένουν ασφαλείς και απόλαυσαν το δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη κρίθηκε στο τεστ γευσιγνωσίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Την πράσινη ομάδα εκπροσώπησε η Μάρλεν και την μπλε ο Τζον, με τον τελευταίο να παίρνει τη νίκη και να στέλνει την ομάδα του στο πολυπόθητο δείπνο.

Από την άλλη, οι χαμένοι (Δημήτρης, Μάρλεν, Κατερίνα, Ντέμη) αντιμετώπισαν και πάλι τους κόκκινους σε μια σκυταλοδρομία που εξελίχθηκε σε «θρίλερ».

Οι παίκτες των δύο ομάδων τερμάτισαν ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα κρίθηκε από το άψητο pancake που εντόπισε ο Πάνος Ιωαννίδης στην πλευρά της κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα του Κώστα.

Μετά από αυτή την διαδικασία, εν δυνάμει υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, την οποία αποτελούν: Σταυρής, Σταύρος, Κώστας και Γιώργος.

Ποιος θα είναι ο επόμενος που αποχωρεί από το MasterChef;

Τι προβλέπουν τα spoiler;

Δείτε βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα