GNTM: Ο παίκτης που αποχώρησε με δάκρυα (video)

Μια «ροκ» δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα μοντέλα του GNTM 4, το βράδυ της Δευτέρας.

Τα 19 μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε ροκ σταρ και πόζαραν με την αυτοπεποίθηση ενός σταρ στον φωτογραφικό φακό του Δημήτριου Κλεάνθους.

Ιδιαίτερη δυσκολία αποτέλεσε το γεγονός ότι έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε μια διάφανη πασαρέλα, που αιωρούνταν στα 13 μέτρα.

Παρά το ύψος, τα επίδοξα τοπ μόντελ κατάφεραν να εντυπωσιάσουν

τους απαιτητικούς κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Καθώς επρόκειτο για δοκιμασία αποχώρησης, το άγχος ήταν αυξημένο, με την Στέλλα Παπαδοπούλου εν τέλει να λυγίζει στην πίεση και να είναι εκείνη με τη χαμηλότερη επίδοση με αποτέλεσμα να αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Πλέον, 18 μοντέλα απομένουν.

Νωρίτερα, στον απόηχο της πρώτης αποχώρησης και της ψηφοφορίας ασυλίας, οι πρώτες κουβέντες περί στρατηγικής έκαναν δειλά – δειλά την εμφάνισή τους… Επειδή, όμως, το GNTM σημαίνει σκληρή δουλειά, τα μοντέλα μπήκαν άμεσα σε πρόγραμμα, με την παρότρυνση του διατροφολόγου τους, Μάνου Δημητρούλη και της γυμνάστριας τους, Ένης Αργυρού.

Η αυστηρή γυμνάστρια του διαγωνισμού:

Η αποχώρηση:

Ποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία:

Τα δάκρυα της Στέλλας στην κριτική του Σκουλού:

Διαβάστε επίσης:Αυτά είναι τα 20 μοντέλα που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM 4Άγριες Μέλισσες: Αναστάτωση στο Διαφάνι μετά τις συλλήψειςΚάρλος Γκοσν: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του στελέχους της Nissan και της Renault
Keywords
Τυχαία Θέματα