GNTM: YouTuber και σύντροφος πασίγνωστου ηθοποιού μπαίνει στο παιχνίδι

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα του νέου κύκλου επεισοδίων του Greece’s Next Top Model (GNTM), με όλους να ανυπομονούν να γνωρίσουν τα νέα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν από το φθινόπωρο.

Ένα από τα φιλόδοξα μοντέλα που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του GNTM και το χρηματικό έπαθλο είναι μία καλλονή μελαχρινή, η οποία είναι ιδιαίτερη γνωστή στο YouTube,

ενώ είναι σύντροφος του δημοφιλούς και στην Ελλάδα, Τούρκου ηθοποιού, Μπουράκ Χακί, πρωταγωνιστή της σειράς «Κισμέτ».

Ο λόγος για την Χαρά Παππά, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, συμμετέχει στο GNTM 2 και πέρασε με επιτυχία τις οντισιόν, αλλά και τις επόμενες δοκιμασίες με αποτέλεσμα να βρίσκεται μέσα στο Σπίτι.

Η πανέμορφη κοπέλα διατηρεί κανάλι στο YouTube, ενώ είναι γνωστή στα ελληνικά, αλλά και τα τουρκικά Μίντια ως η μοιραία Ελληνίδα που γοήτευσε τον Τούρκο σταρ.

Πριν από δύο χρό­νια, ο Μπουράκ Χακί επισκέφτηκε τη χώρα μας για να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση και κατέλη­ξε να βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρό­σωπο της Χαράς Παππά.

Εκείνη τον ακολούθησε στην Κωνσταντι­νούπολη προκειμένου να βρίσκεται διαρ­κώς στο πλευρό του, αφού, όπως λένε άν­θρωποι του στενού τους κύκλου, είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η ζωή στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται να της ταιριάζει πολύ, ενώ με τον Μπουράκ Χακί δίπλα της δείχνει πιο ευτυχισμένη από πο­τέ.

View this post on Instagram

#gqmanoftheyear2018 @burak_hakki

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on Feb 13, 2019 at 9:57am PST

Ο γοητευτικός ηθοποιός και το μοντέλο γνωρίστηκαν στην Ελλάδα και από τότε ζουν τον απόλυτο έρωτα, με εκείνη να τον ακολουθεί παντού για να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του, εκτός από αυτήν την περίοδο που όπως ακούγεται εκείνη μπήκε στο GNTM.

Άλλωστε, δεν ασχολείται τελευταία επαγγελματικά με το modelling, αλλά τους τελευταί­ους μήνες διατηρεί κανάλι στο Youtube. Εκεί, κοινοποιεί video ομορφιάς, αλλά και vlogs από την καθημερινότητά της με τον 46χρονο ηθοποιό.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα