Foodlink: Εξαγόρασε το 20% της Αθηναϊκής – Γενικές Μεταφορές

Στην εξαγορά του 20% της Αθηναϊκής – Γενικές Μεταφορές προχώρησε ο Όμιλος FDL, έναντι τιμήματος €300.000,00.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Foodlink:

Η Εταιρεία «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ», σε συνέχεια της από 02/07/2021 ανακοίνωσης με θέμα τις διερευνητικές επαφές για απόκτηση ποσοστού συμμετοχής στο μετοχικό

κεφάλαιο της εταιρείας «ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι, την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, απέκτησε ποσοστό 20% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, έναντι τιμήματος €300.000,00.

Με αυτή την κίνηση, η FDL Group στοχεύει τόσο στην αξιοποίηση του επαρχιακού δικτύου της Αθηναϊκής – που δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Γιάννενα και Ρόδο- για υπηρεσίες B2B & B2C, όσο και στην ισχυρή παρουσία της Αθηναϊκής στα Logistics Ένδυσης και Υπόδησης.

Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη, δεδομένου ότι η FDL εγκατέστησε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ρομποτικό σύστημα SORTING, στις εγκαταστάσεις της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Α.Ε, στην περιοχή του Ασπροπύργου, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης πολυεθνικού πελάτη. Με το σύστημα SORTING, η ΑΘΗΝΑΪΚΗ κατάφερε να εξυπηρετεί ευκολότερα, ταχύτερα και με 99,9% ακρίβεια το δίκτυο διανομής του πελάτη της, παρά τους αυξημένους όγκους δεμάτων.

Λίγα λόγια για την FDL GROUP:

Ο Όμιλος FDL παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ευελιξία και την τεχνογνωσία. Κύριος σκοπός του Ομίλου είναι να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας λύσεις που απαντούν σε αυτές. Μπείτε στον κόσμο των Third Party Logistics, των Διεθνών Μεταφορών, τον Sales & E-shop Logistics καθώς και των εξειδικευμένων υπηρεσιών IT/IS. Γνωρίστε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων και συστημάτων διαχείρισης τα οποία διασφαλίζουν υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ανταγωνιστικό κόστος.

Λίγα λόγια για την Αθηναϊκή – Γενικές Μεταφορές:

Οι Γενικές Μεταφορές Αθηναϊκή Α.Ε. δραστηριοποιούνται στο χώρο των εθνικών μεταφορών από το 1969.

Με υποκαταστήματα στις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις και ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων και ανταποκριτών, καλύπτουμε ολόκληρη την επικράτεια παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μεταφορών και Logistics.

Συνδυάζοντας την 52χρονη εμπειρία μας με την τεχνολογία ρομποτικής τελευταίας γενιάς επαναπροσδιορίζουμε την έννοια των παραδόσεων τελικού σημείου μεταφέροντας τα προϊόντα σας στα χέρια των πελατών σας με ταχύτητα και ακρίβεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πώληση ακινήτου της Foodlink στην Realest Link έναντι 2,5 εκατ. ευρώ

Foodlink: Σε συζήτηση με τις Γενικές Μεταφορές για απόκτηση ποσοστού συμμετοχής

Keywords
Τυχαία Θέματα