Creta Farms: Έκνομες ενέργειες στο δράμα της εταιρείας από τον Κ. Δομαζάκη (έγγραφο)

13:16 9/9/2019 - Πηγή: Mononews

«Χτυπήματα κάτω από τη μέση», αλλά και έκνομες ενέργειες, φέρεται να επιστρατεύει ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής διαμάχης των βασικών μετόχων για την απόκτηση του ελέγχου της Creta Farms.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του πρώην διευθύνοντος συμβούλου που αποπέμφθηκε από τη διοίκηση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας εμφανίζεται να προσκόμισε πλαστά έγγραφα, προκειμένου να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών στην Ευρωκρέτα, θυγατρική της Creta Farms.

Και

είναι σαφές ότι η ενέργεια αυτή δημιουργεί μείζονα ερωτηματικά για το κατά πόσον παρόμοιες τακτικές έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, με βάση πάντοτε τις ίδιες πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες και ενόψει της γενικής συνέλευσης της εταιρείας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, η πλευρά του Κωνσταντίνου Δομαζάκη προσκόμισε συμφωνητικό μεταβίβασης μετοχών από την Ελένη Δομαζάκη, με πλαστή θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από την ΓΑΔΑ.

Μάλιστα, από επίσημο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας (βλ. το έγγραφο παρακάτω) προκύπτει πως η υπογράφουσα Ελένη Δομαζάκη δεν προσήλθε στην ΓΑΔΑ την ημερομηνία που αναφέρεται στο γνήσιο της υπογραφής ενώ ο αστυνομικός που δήθεν θεώρησε το γνήσιο της υπογραφής με το όνομα Μακρής Ιωάννης δεν υπηρετεί στην ΓΑΔΑ.

Το γνήσιο υπογραφής έχει ημερομηνία υπογραφής 27/5/2019.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει ενημερωθεί ήδη η Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Δομαζάκη είναι μητέρα των αδελφών Δομαζάκη, Κωνσταντίνου και Μάνου, βασικών μετόχων της Creta Farms.

The post Creta Farms: Έκνομες ενέργειες στο δράμα της εταιρείας από τον Κ. Δομαζάκη (έγγραφο) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα