«Charmed Reunion» για την Αλίσα Μιλάνο και την Χόλι Μαρί Κομπς στο Grey’s Anatomy

Η μεγάλη επανένωση των αδελφών Χάλιγουελ έρχεται στο… Grey’s Anatomy!

Οι πρωταγωνίστριες της cult σειράς Οι Μάγισσες (Charmed), Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) και Χόλι Μαρί Κομπς (Holly Marie Combs) επιστρέφουν ως αδελφές στη μικρή οθόνη μέσα από ένα guest σε επεισόδιο της μακροβιότερης ιατρικής σειράς της Αμερικής, το Grey’s Anatomy.

Οι δύο ηθοποιοί προμήνυαν το τηλεοπτικό αυτό «Charmed Reunion» με μία σέλφι που ανέβασαν στις 29 Αυγούστου, και όπως είχαμε αναφέρει πρώτοι στο mononews.gr,

επρόκειτο να εμφανιστούν σε μία από τις μακροβιότερες σειρές των ΗΠΑ, που προβάλλεται και στη χώρα μας, με την δημιουργό να αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα.

Ο λόγος φυσικά για το Grey’s Anatomy και την Shonda Rhimes.

Στα πλαίσια της νοσταλγικής εβδομάδας «Cast from the Past», που διοργανώνει το αμερικανικό δίκτυο ABC, μέσα από το οποίο επανενώνει ηθοποιούς παλαιότερων σειρών σε σειρές που παίζονται τώρα, οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν τις αδελφές ενός ασθενή, που βρίσκεται σε κώμα και είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Πρόκειται για την τρίτη αδελφή τους, η οποία βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, έπειτα από σφοδρή πτώση που είχε σε οικοδομή.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι δύο αδελφές θα έρθουν αντιμέτωπες με μία δύσκολη απόφαση: να κρατήσουν την αδελφή τους ζωντανή ή να κλείσουν την μηχανική υποστήριξη που την κρατά στη ζωή.

Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο, που όπως ήδη φαίνεται, έχει αρκετά στοιχεία από τις «Μάγισσες», δημιουργώντας νοσταλγία για τη σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, πρόκειται να προβληθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ενώ αποτελεί το τρίτο επεισόδιο του 16ου κύκλου του ιατρικού δράματος.

Παράλληλα, το επεισόδιο επανενώνει την Μιλάνο και την Κομπς με την showrunner και executive producer του Grey’s, Krista Vernoff, αλλά και τον executive producer, Andy Reaser, οι οποίοι ήταν σεναριογράφοι στο Charmed.

View this post on Instagram

Reunited. And we couldn’t be happier. @kristavernoff @andyreaser well… there were some tears…. just some. @greysabc #CastFromThePast

A post shared by Holly Combs (@thehmc) on Sep 16, 2019 at 1:12pm PDT

«Με έκανε τόσο χαρούμενη να σε βλέπω κάθε μέρα. Τόσο, πολύ, χαρούμενη», έγραψε εμφανώς συγκινημένη η Αλίσα Μιλάνο στο Twitter, στο οποίο η Χόλι Μαρί Κομπς απάντησε με χιούμορ:

«Ήταν σαν να κάνεις ποδήλατο… μόνο, που  όχι… σαν να πετάς με σκούπα… Ξέρεις τι εννοώ».

just like riding a bicycle … except … no … wait .. a broomstick .. no that sounds weird too. Argh you know wut I mean.

— Holly Marie Combs (@H_Combs) September 17, 2019

Αν και οι φανατικοί θαυμαστές των «Μαγευτικών» περίμεναν να ακούσουν την επιστροφή της θρυλικής σειράς με νέα επεισόδια, τελικά το όνειρό τους θα παραμείνει προς το παρόν όνειρο, καθώς όπως δήλωσε και η Χόλι Μαρί Κομπς, τα δικαιώματα της σειράς ανήκουν στο αμερικανικό δίκτυο CBS και μόνο εκείνο έχει τη δυνατότητα να αναβιώσει τη σειρά με τους αυθεντικούς ηθοποιούς και χαρακτήρες.

Το CBS έχει αναπτύξει το αμφιλεγόμενο reboot των «Μαγισσών» με τον ίδιο τίτλο, αλλά με νέο cast ηθοποιών, το οποίο προβάλλεται από το 2018 στο CW και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, εξαιτίας της απόφασης του δικτύου να επιλέξει νέους ηθοποιούς για να ξαναπούν την ίδια ακριβώς ιστορία.

#castfromthepast with all the feels and I mean ALLLLLLLLLLLLLLLLL. https://t.co/W3qNg3QnGv

— Holly Marie Combs (@H_Combs) September 16, 2019

Y’all know by now we don’t own the show. If you don’t know by now you should know you have to talk to @CBSTVStudios about it. But you should also know of course @Alyssa_Milano and I talked about it. And of course we know how to do it and when to do it. So quit your complaining.

— Holly Marie Combs (@H_Combs) September 16, 2019

View this post on Instagram

This is going to be fun!

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on Sep 16, 2019 at 12:52pm PDT

Χόλι Μαρί Κομπς, Σάνεν Ντόχερτι, Αλίσα Μιλάνο

The post «Charmed Reunion» για την Αλίσα Μιλάνο και την Χόλι Μαρί Κομπς στο Grey’s Anatomy appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα