COSMOTE: Δίπλα σας, για να γίνει ξανά ο κόσμος μας καλύτερος για όλους

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η COSMOTE πήρε μια απόφαση: να κάνει κάθε μέρα που περνά πιο εύκολη για όλους.

Γι’ αυτό, προχωρήσαμε σε ενέργειες και δράσεις που αποφασίστηκαν και διενεργήθηκαν άμεσα, θέλοντας να προσφέρουμε στους ιδιώτες, στους επιχειρηματίες αλλά και στο κράτος την υποστήριξή μας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Υγεία

• Ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των Eλληνικών Νοσοκομείων με αγορά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 2 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 24 αναπνευστήρων, 110 Κλινών

Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και 110 monitor.

• Παρείχαμε για όλο τον Απρίλιο τα SMS που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία της δυνατότητας άυλης συνταγογράφησης, η οποία επιτρέπει στους πολίτες να λαμβάνουν ιατρικές συνταγές στο κινητό τους.

• Δωρεάν SMS για 3 μήνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων και Υγείας (ΚΕΠΥ) του ΕΚΑΒ για τη συλλογή, καταγραφή και αξιολόγηση των ημερήσιων στοιχείων από τα διαχειριζόμενα περιστατικά της πανδημίας, από όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας.

• Δωρεάν δημιουργία και λειτουργία Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης (10306) για τη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη των πολιτών. Όλες οι κλήσεις από συνδρομητές COSMOTE προς το 10306 γίνονται χωρίς καμία χρέωση.

Πολιτεία

• Υπηρεσία τηλεργασίας για 10.000 Δημόσιους Υπαλλήλους, δωρεάν για 3 μήνες.

Επικοινωνία και απομακρυσμένα εργασία

• Δωρεάν 15GB για όλους τους πελάτες μας, για έναν μήνα, ώστε να μπορούν όλοι να επικοινωνούν εύκολα με την οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες τους.

• Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από το σταθερό προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα εντός Ελλάδας, όλων των παρόχων, για τις ημέρες του Πάσχα, έτσι ώστε όλοι να συνεργάζονται ελεύθερα αλλά και να επικοινωνούν για ευχές.

• Δωρεάν τρίμηνη παροχή της υπηρεσίας Οffice 365 Business Premium της Μicrosoft σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε οι εργαζόμενοι να συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους, όπου και αν βρίσκονται.

• Παροχές τηλεφωνίας, data και SMS σε πελάτες περιαγωγής που βρέθηκαν αποκλεισμένοι σε Ιταλία και Ισπανία, καθώς και δωρεάν μόνιμη περιαγωγή.

Εκπαίδευση & Ψυχαγωγία

• Δωρεάν πρόσβαση από κινητά δίκτυα στις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

• Πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις ψυχαγωγικές δράσεις του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ για να μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά και οικογένειες, από το σπίτι τους.

• Δωρεάν επιλεγμένο πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE History, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Οι άνθρωποί μας

Όλα αυτά όμως, δεν θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν, χωρίς τους ανθρώπους μας.

Οι εργαζόμενοί μας δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση και ο καθένας από εμάς θα παραμείνει συνδεδεμένος, θα συνεχίσει να επικοινωνεί, να εργάζεται, να ψυχαγωγείται και να εξυπηρετείται από όπου και αν βρίσκεται.

13.000 εργαζόμενοι δουλεύουν από το σπίτι, αλλά ακόμα 3.000 βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Οι τεχνικοί μας, οι άνθρωποι των καταστημάτων μας και των τηλεφωνικών μας κέντρων, έδωσαν και δίνουν «το παρών» καθημερινά για να βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, τηρώντας πάντα κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Ο κόσμος μας είναι καλύτερος όταν αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με υπευθυνότητα, σεβασμό και φροντίδα για τον συνάνθρωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα