Black Friday 2020: Φτιάξε το σπίτι των ονείρων σου!

Τους τελευταίους μήνες έζησες πολύ στο σπίτι σου. Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, περιοριστικά μέτρα και η ζωή έγινε δωμάτιο, κουζίνα, σαλόνι και πίσω. Το ευχαριστήθηκες λίγο όμως. Καιρό είχες να απολαύσεις τόσο πολύ τον δικό σου χώρο. Και τώρα βλέπεις πως αν διορθώσεις κάποια λίγα πραγματάκια, αν ανανεώσεις κάποιες συσκευές, το σπίτι σου μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου καφέ… Ίσως και εστιατόριο… Ένας φιλόξενος και ζεστός χώρος για σένα και τους αγαπημένους σου και μετά το lockdown.

Ευτυχώς, είναι τέλη Νοέμβρη και πλησιάζει (επικίνδυνα σχεδόν!) η Black Friday 2020!

Λοιπόν έχεις μέχρι

τις 29 Νοέμβρη, για να αποφασίσεις τι θα αλλάξεις στον χώρο σου! Τώρα που είσαι μέσα, έχεις όλο το χρόνο για να τα δεις όλα καλύτερα! Η τηλεόρασή σου ήταν πιθανότατα το πρώτο που σκέφτηκες, αφού από ταινίες και σειρές του δώσαμε και κατάλαβε! Μήπως ήρθε, λοιπόν, η ώρα να την αλλάξεις και να πάρεις μία καινούργια. Στη MediaMarkt, τον «ειδικό» στις χαμηλές τιμές, θα βρεις τηλεοράσεις σε Black Friday τιμές έως 56% χαμηλότερα! Όπως η LG 24″ Smart HD Ready 24TN510S-PZ, σε τιμή που δεν φαντάζεσαι ή, αν έχεις τον χώρο, η μοναδική SAMSUNG LED TV UE75TU7172 UHD 4K SMART με ποιότητα εικόνας που εντυπωσιάζει για να απολαμβάνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Και με το Smart Hub της Samsung θα έχεις άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενό σου, ενώ παράλληλα είναι συμβατή με έξυπνες λειτουργίες όπως Amazon Alexa, Google Assistant και AirPlay 2.

Η αλήθεια είναι ότι οι τηλεοράσεις έχουν πλέον αλλάξει πολύ. Πέραν του σχεδιασμού, αφού πλέον μοιάζουν με διακοσμητικά αντικείμενα, πλέον οι διαστάσεις έχουν φτάσει σε μεγέθη τα οποία ήταν άπιαστα. Αν έχεις ξεμείνει με καμιά τέτοια ή κάποια από τις LCD πρώτης γενιάς, αυτές με τα περίεργα χρώματα και το μεγάλο πάχος, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξεις. Εκτός του ότι οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν απείρως καλύτερη ποιότητα εικόνας (HDR), έχουν και πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια (και ανάλυση 4k) για να μη βγάζεις τα μάτια σου, έχουν και όλες τις ψηφιακές ευκολίες τελευταίας γενιάς ενσωματωμένες. Θες να χαζέψεις στο internet; Θες να δεις YouTube στην τηλεόραση; Θες να δεις Netflix; Θες να «στείλεις» το βίντεο που βλέπεις στο κινητό σου, να παίξει στην τηλεόραση; Αυτά και πολλά άλλα, είναι πλέον εφικτά με τις τηλεοράσεις του σήμερα.

Βυθίσου στην εικόνα με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων. Η τηλεόραση Samsung UE75TU7172 75″ και ανάλυσης 4K UHD (3840 x 2160 pixels), εξασφαλίζει βελτιωμένα χρώματα, ώστε να μπορείς να δεις κάθε λεπτομέρειαΈξυπνες συσκευές

Όμως, η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε όλα. Το έχουμε δει όλοι. Από τα πλυντήρια και τα ψυγεία μέχρι τα κλιματιστικά και τις καφετιέρες. Και δεν είναι μόνο θέμα σχεδίασης, αλλά και οικονομίας, αφού μπορεί κάποιες από τις παλιές συσκευές να είναι, όπως λένε, «αθάνατες», αλλά καίνε άπειρο ρεύμα. Και, επιπλέον, δεν είσαι πια αναγκασμένος να ακούς όλον αυτόν τον θόρυβο!

Ψυγειοκαταψύκτης SIEMENS KG36NEI3A με όφελος 150€

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα νέα πλυντήρια με ηλεκτρονικό προγραμματισμό και μοτέρ «direct drive», τα οποία μπορείς να τα βάλεις να πλύνουν μετά τα μεσάνυχτα, με το νυχτερινό ρεύμα, και να μην ξυπνήσουν ούτε τη… γάτα. Ναι, ξέχνα τα πλυντήρια που σήκωναν την πολυκατοικία στο πόδι και που ήθελαν… αλυσίδες για να τα κρατάνε στο στύψιμο. Και βέβαια, ξέχνα τον γνωστό περιστροφικό «διακόπτη» που ήθελε πτυχίο πυρηνικής φυσικής για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε εκτός της μάνας σου. Τώρα απλά πατάς δυο κουμπάκια και τελείωσες!

Πλυντήριο ρούχων MORRIS CIW10715 με όφελος 99,99€

Το μεγαλύτερο όφελος, όμως, εκτός από την ευκολία χρήσης -και τη συνδεσιμότητα, αναφέραμε τη συνδεσιμότητα;- είναι η θεαματική μείωση στην κατανάλωση. Οι συσκευές που λειτουργούν συνεχώς (ψυγείο, καταψύκτης) ή συστηματικώς (πλυντήριο, κουζίνα) έχουν συσσωρευτική κατανάλωση, η μείωση της οποίας θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον λογαριασμό του ρεύματος.

ΚΑΦΕΕΕ!!!

Ναι, και ο καφές έχει αλλάξει. Σε περίπτωση που δεν το έχεις δοκιμάσει, πλέον μπορείς να έχεις καφέ της προκοπής και στο σπίτι σου – και δεν μιλάω για delivery, αλλά για μία επένδυση από την οποία θα βγεις σίγουρα κερδισμένος. Δες για παράδειγμα τις καφετιέρες με κάψουλες, Nespresso και Dolce Gusto. Θα μπορείς να απολαμβάνεις εσπρέσσο, όπως τον φτιάχνουν στη Νάπολη ή au lait στο Παρίσι, όποια ώρα της ημέρας κι αν το θελήσεις, όπως ακριβώς τον θες, τη στιγμή που τον θες. Καλό και το μπρίκι, αλλά η ζωή θέλει, πώς να το κάνουμε, ποικιλία!

DELONGHI Nespresso® Essenza Mini EN85.L Καφετιέρα Lime από 99€ μόνο 59€

Τελικά, η ανανέωση είναι κάτι που θα αλλάξει τον «αέρα» στο σπίτι σου και θα σε κάνει να χαίρεσαι που θα περάσεις περισσότερο χρόνο μέσα παρά έξω! Γιατί αν δε χαρείς τα καινούρια σου αποκτήματα τώρα, πότε θα τα χαρείς; Σε τιμές Black Friday, προφανώς, γιατί οι Black Friday προσφορές δεν επαναλαμβάνονται. Κάνε, λοιπόν, τη λίστα σου, όσο έχεις ακόμη χρόνο, μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt με την τεράστια ποικιλία και γράψου στο newsletter, για να είσαι από τους πρώτους που θα βλέπουν τις προσφορές! Οραματίσου τώρα το σπίτι των ονείρων σου! Με την εξαιρετική εξυπηρέτηση της MediaMarkt που φροντίζει να παραδίδει με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα, μπορείς να έχεις όλα όσα θέλεις στο χέρι σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα