«Ζητούμε την επιεική κρίση και κατανόηση όλων». Η ομολογία των δύο φαντάρων για την κακοποίηση του αδέσποτου στην Κόνιτσα. Ζητούν συγγνώμη με κοινή ανακοίνωση

News247:

Την ειλικρινή τους συγγνώμη για το περιστατικό με τον σκύλο σε στρατόπεδο της Κονιτσας, τονίζουν με δήλωση τους στην paramythia-online.gr και στο thespro.gr, οι 2 νεαροί που εμπλέκονται στο συμβάν.

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος, δηλώνουν δημοσία την ειλικρινή τους μεταμέλεια ενώ σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος σκύλος έχαιρε της διαχρονικής τους φροντίδας και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτο προς τις αρχές τους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε

χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.»

Το περιστατικό έγινε πριν από περίπου τέσσερις μήνες στο επιτηρητικό φυλάκιο Πληκατίου στο Στρατόπεδο της Κόνιτσας στο νομό Ιωαννίνων, και ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο φέρεται να έχει απολυθεί πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί επέζησε από την πτώση και είναι σε καλή κατάσταση, όπως αναφέρει η Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας Κατά Της Κακοποίησης Των Ζώων. Το σκυλί συνεχίζει να ζει στο χωριό, ενώ φιλοζωικές οργανώσεις θα αναλάβουν σύντομα να το παραλάβουν από εκεί.

Δικογραφία σε βάρος των δραστών

Δικογραφία σε βάρος των οπλιτών που φαίνονται σε βίντεο έχει σχηματιστεί από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τον σχηματισμό της δικογραφίας γνωστοποίησε η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της.

Διαβάστε: Αποτρόπαιο βίντεο. Φαντάροι στην Κόνιτσα πέταξαν ζωντανό σκύλο σε γκρεμό και γελούσαν. Έρευνα διέταξε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (σκληρές εικόνες)

Διαβάστε: Επέζησε το σκυλάκι που πέταξαν στο γκρεμό οι δυο φαντάροι στην Κόνιτσα. Το διέσωσε ένας παππούς αλλά είναι τρομοκρατημένο και κρύβεται

The post «Ζητούμε την επιεική κρίση και κατανόηση όλων». Η ομολογία των δύο φαντάρων για την κακοποίηση του αδέσποτου στην Κόνιτσα. Ζητούν συγγνώμη με κοινή ανακοίνωση appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα