«Ζητάω συγγνώμη. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της». Τι απάντησε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή

Συγγνώμη ζήτησε μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, μια μέρα μετά την καταγγελία προς το πρόσωπό του από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, ενώ ανέφερε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. 

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή κατήγγειλε το Σάββατο στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» έναν γνωστό κωμικό ηθοποιός, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα, την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ειδικότερα, ανέφερε:  «Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες. Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω, ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».

Δείτε τα όσα είπε η Ηλιάνα Αραβή

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

«Δεν ακυρώνω τα λόγια της» .

Μια ημέρα μετά την καταγγελία,ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε από το πλατό της ίδιας εκπομπής για την καταγγελία. Αν και η κα Αραβή δεν κατονόμασε τον ηθοποιό, ο Παύλος Χαϊκάλης αναγνώρισε ότι η καταγγελία αφορούσε στο πρόσωπό του.
«Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Συγκεκριμένα, είπε: «Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την «πτώση του Βυζαντίου». Ζητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε τα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: YouTube

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου», καταγγέλλει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για γνωστό ηθοποιό – Εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης 

The post «Ζητάω συγγνώμη. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της». Τι απάντησε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα