Βρέθηκε το πτώμα αγνοούμενου δημοσιογράφου που έκανε τεστ drive σε μοτοσικλέτα. Είχε εξαφανιστεί για δύο εβδομάδες

Νεκρός βρέθηκε ο 43χρονος αμερικανός δημοσιογράφος Ντέβι Τζόνσον στο ποτάμι Mokelumne της Καλιφόρνια μετά από 16 μέρες εξαφάνισης.

Ο Τζόνσον έγινε γνωστός μέσα από τα μεγαλύτερα περιοδικά των ΗΠΑ, στα οποία έκανε ρεπορτάζ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Εκείνη την ημέρα, στις 5 Ιουνίου, πήγε μαι βόλτα με μια Honda CB1000R για να κάνει test drive για τις ανάγκες ενός κειμένου για ένα περιοδικό. Πριν φύγει από το σπίτι είχε στείλει μήνυμα σε ένα φίλο του, ότι δεν θα αργούσε πολύ. Όμως, δεν επέστρεψε ποτέ.

Παρόλο που η μηχανή, τα ρούχα, το ρολόι και το πορτοφόλι του βρέθηκαν μια μέρα μετά την εξαφάνισή του, ο Τζόνσον αγνοούνταν από τις 5 Ιουνίου.

Η οικογένειά του πιστεύει ότι έπαθε κάποιο ατύχημα. Η σύντροφός του είπε ότι πιθανότατα σκέφτηκε να κάνει μαι βουτιά στο ποτάμι πριν να γυρίσει στο σπίτι, αλλά πνίγηκε. Πιστεύει ότι τον παρέσυρε το ποτάμι.

«Ο ντετέκτιβ είπε ότι το ρεύμα στο ποτάμι ποτέ δεν ήταν τόσο δυνατό. Δεν είναι πραγματικά έμπειρος κολυμβητής.»
Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

The post Βρέθηκε το πτώμα αγνοούμενου δημοσιογράφου που έκανε τεστ drive σε μοτοσικλέτα. Είχε εξαφανιστεί για δύο εβδομάδες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords