Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κοριτσάκι που αγνοείτο από χθες στα Χανιά. Έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της

Τραγωδία στα Χανιά καθώς νεκρή εντοπίστηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί από χθες, από την περιοχή του Μακρύ Τοίχου. Οι συνθήκες της τραγωδίας βρίσκονται υπό διερεύνηση.Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ εκδόθηκε και Amber Alert. Δυστυχώς, η επιχείρηση είχε τραγικό τέλος, αφού βρήκαν το άψυχο σώμα της.Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε
στο podcast μας…

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, που σήκωσαν μέχρι και drone για τον εντοπισμό της, η 11χρονη βρέθηκε νεκρή στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύψος της Εκκλησίας. Για την εξαφάνιση της μικρής, 15 διασώστες επιχείρησαν στα Άπτερα, όπου έγινε η εξαφάνιση, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.

Πολλοί εκτιμούν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, καθώς το κοριτσάκι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια. Οι αρχές σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζουν ότι το συγκεκριμένο σενάριο δεν επιβεβαιώνεται και διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν πλήρως την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

The post Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κοριτσάκι που αγνοείτο από χθες στα Χανιά. Έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα