Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που σύγχρονη γέφυρα στην Ταϊβάν καταρρέει πάνω σε αλιευτικά. Φόβοι για εγκλωβισμένους ναυτικούς

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που καταρρέει γέφυρα πάνω σε λιμάνι στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊβάν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, αλιευτικά που εκείνη την ώρα περνούσαν κάτω από τη γέφυρα καταπλακώθηκαν ενώ εκφράζονται φόβοι για παγιδευμένους ναυτικούς.
Ήδη έχουν απεγκλωβιστεί κάποιοι τραυματίες ναυτικοί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ δύτες αναζητούν τυχόν εγκλωβισμένους στα αλιευτικά που καταπλακώθηκαν.

Η στιγμή που κατέρρευσε γέφυρα στην Ταϊβάν πάνω
σε αλιευτικά

«Η γέφυρα κατέρρευσε περί τις 09:30, ενώ βρισκόταν πάνω της ένα βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα, με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει φωτιά», διευκρίνισε η Σι Ι-τσουν, γραμματέας του δημάρχου. «Φοβόμαστε ότι κάποιοι αλιείς μπορεί να έχουν παγιδευτεί στα σκάφη».
Οι αρχές ζήτησαν τη βοήθεια του στρατού για την επιχείρηση διάσωσης και έστησαν ένα κέντρο συντονισμού της.
Η κατάρρευση της γέφυρας, από την οποία διέρχονται αυτοκίνητα πάνω από ένα πολυάσχολο λιμάνι, προκάλεσε ζημιές σε τρία πλεούμενα και δύο οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του βυτιοφόρου. Τα αίτια του συμβάντος δεν είναι ακόμη γνωστά.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε την κατάρρευση της γέφυρας στην Ταϊβάν

The post Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που σύγχρονη γέφυρα στην Ταϊβάν καταρρέει πάνω σε αλιευτικά. Φόβοι για εγκλωβισμένους ναυτικούς appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα