Βιασμός 11χρονης αθλήτριας. Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας. Κατηγορείται για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια

Ο 38χρονος έφτασε με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε: «Να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Εισαγγελία. Ο κατηγορούμενος έφτασε με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και οδηγήθηκε στα κρατητήρια μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκτέλεση του εντάλματος και την μεταγωγή του στον ανακριτή.Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν: βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, οι οποίες απαγγέλθηκαν αφού ο εισαγγελέας Νίκος Στεφανάτος έλαβε υπό άκρα μυστικότητα καταθέσεις από το θύμα και τους γονείς του.Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Προπονητής: «Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός»

Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο προπονητής επέμενε ότι είχε σχέση με την 11χρονη αθλήτρια και υποστήριξε ότι ήθελε να την παντρευτεί. «Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη «βιασμός», γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», είχε αναφέρει ο 38χρονος προπονητής.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο προπονητής υποστήριξε πως η αθλήτρια δεν ήταν 11 ετών. Ερωτηθείς για το σε ποια ηλικία σταμάτησε η σχέση να είναι πλατωνική, απάντησε: «Αυτό δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι… Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Ήταν μεγαλύτερη από 12, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ».

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

The post Βιασμός 11χρονης αθλήτριας. Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας. Κατηγορείται για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα