Τροχαίο στον ΒΟΑΚ. 4-5 μέρες ψυχορραγούσε 32χρονη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της- Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα

Δύσκολη μάχη για να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή εξακολουθεί να δίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων η 32χρονη που ενεπλάκη με τον σύζυγό της σε τροχαίο επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου. Φέρει χτυπήματα σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά και οστά – Ο σύζυγός της κατέληξε λόγω εσωτερικής αιμορραγίας που προήλθε από κακώσεις ήπατος και κοιλίας.

Η διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων Ευδοκία Πάνου ανέφερε στο creta24.gr ότι είναι νωρίς ακόμη για να υπάρξει πρόβλεψη. Η γυναίκα άντεξε μάλιστα 4 με 5 ημέρες, λίγα μέτρα κοντά στον σύζυγό

της, με διαλυμένο σπλήνα. «Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος, είχε έναν σπλήνα σχεδόν διαλυμένο και όντως άντεξε τόσες μέρες» ανέφερε η κυρία Πάνου.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Τα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας της γυναίκας, καθώς ακόμα οι θεράποντες ιατροί της δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τις βλάβες που έχει υποστεί στον εγκέφαλο.

Στο μεταξύ,  ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή του 42χρονου συζύγου της, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα. Ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης κατέληξε ότι ο θάνατος του 42χρονου προήλθε από κακώσεις ήπατος και κοιλίας, οι οποίες οδήγησαν σε εσωτερική αιμορραγία.

«Η σορός του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες που προηγήθηκαν. Το ατύχημα το προσδιορίζουμε, κατά προσέγγιση, στις 12 – 13 Απριλίου, ενώ αναφορικά με την ώρα θανάτου, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Υπολογίζεται όμως ότι έφυγε από την ζωή 2 με 3 ώρες μετά το ατύχημα», ανέφερε ο κ. Μπελιβάνης.

Υπενθυμίζεται ότι  το ζευγάρι ξεκίνησε από την Ιεράπετρα με προορισμό τα Χανιά με σκοπό να προχωρήσουν στην πώληση ενός οχήματος όταν ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Ωστόσο το ζευγάρι καθυστερούσε να επιστρέψει, προκαλώντας την ανησυχία των φίλων του. Μετά από την αγωνιώδη αναζήτηση βρέθηκε η σορός του 42χρονου και η 32χρονη, λίγα μέτρα κοντά του.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Τροχαίο στον ΒΟΑΚ. 4-5 μέρες ψυχορραγούσε 32χρονη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της- Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα