Τροχαίο on camera στα λιμανάκια Βουλιαγμένης. Οδηγός με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και παρέσυρε μηχανή. Στο σημείο γίνονται αυτοσχέδιες κόντρες

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα λιμανάκια Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρκιζας και το κατέγραψαν όσοι είχαν μαζευτεί για να παρακολουθήσουν τις αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων που γίνονται συχνά στην Αθηνών – Σουνίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός ενός ασημί Fiat Punto, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, μπαίνει στην στροφή με μεγάλη ταχύτητα. Στο σημείο υπήρχαν «θεατές» που έγιναν

μάρτυρες της σύγκρουσης.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα Ford Fiesta που βγήκε εκτός πορείας και χτύπησε διερχόμενη μηχανή, με δύο αναβάτες.

Παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνο ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έφερε κάποιες αμυχές, και οι αερόσακοι έσωσαν την ζωή των άλλων.

Δείτε το επίμαχο βίντεο από τα λιμανάκια Βουλιαγμένης:

The post Τροχαίο on camera στα λιμανάκια Βουλιαγμένης. Οδηγός με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και παρέσυρε μηχανή. Στο σημείο γίνονται αυτοσχέδιες κόντρες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα