Τροχαίο με σχολικό στη Βούλα. Δέκα μαθητές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Παίδων. Τζιπ φέρεται να παραβίασε το STOP

Τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη σχολικό λεωφορείο, σημειώθηκε το μεσημέρι στη Βούλα και συγκεκριμένα τη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έχουν τραυματισθεί δέκα παιδιά προσχολικής ηλικίας, εκ των οποίων τα εννέα βρίσκονταν στο σχολικό, ιδιοκτησίας παιδικού σταθμού και το ένατο στο αυτοκίνητο, με το οποίο έγινε η σύγκρουση. Τα πέντε μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Παίδων κι άλλο ένα στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στα άλλα τέσσερα, θα γίνει προληπτικός ιατρικός έλεγχος μην τυχόν υπάρχει κάποιο τραύμα που δεν φαίνεται. Από τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., προκύπτει σύγκρουση με ένα σκουρόχρωμο τζιπ το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η οδηγός του Ι.Χ. επιβατικού οχήματος δεν σταμάτησε σε Stop, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση με το σχολικό λεωφορείο.

Reader

The post Τροχαίο με σχολικό στη Βούλα. Δέκα μαθητές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Παίδων. Τζιπ φέρεται να παραβίασε το STOP appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou