Τραγωδία στον Βόλο. Αναζητείται ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ. Tο 2009 είχε πέσει και άλλο κοριτσάκι στη Χαλκίδα. Τι λέει η μητέρα του

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος 14χρονης μετά από πτώση της από παιχνίδι λούνα παρκ στον Βόλο. Την ίδια στιγμή, ο χειριστής του παιχνιδιού έχει εξαφανιστεί.

Επισκέπτες και εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ γρήγορα και η αστυνομία τον αναζητά για να τον ανακρίνει.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ αφέθηκε ελεύθερη χωρίς άσκηση κατηγορίας σε βάρος της, καθώς ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση. Ερωτήματα προκαλεί η αποκάλυψη ότι η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είχε καταδικαστεί

στο παρελθόν γιατί από το ίδιο παιχνίδι είχε πέσει εννιάχρονο κορίτσι και είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στη Χαλκίδα. Η μητέρα  του κοριτσιού, μιλώντας στο Star ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε το 2009 και το κοριτσάκι της έπεσε από 10 μέτρα ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά.

«Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα. Το φωνάζαμε ότι είναι δολοφόνοι, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φύλαξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την υπόθεση αυτή η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

The post Τραγωδία στον Βόλο. Αναζητείται ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ. Tο 2009 είχε πέσει και άλλο κοριτσάκι στη Χαλκίδα. Τι λέει η μητέρα του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα