Τραγωδία στο Λουτράκι. Τέσσερις νεκροί σε σπηλιά – Πιθανόν έψαχναν για λίρες. Κάποια από τα θύματα κρατούσαν καλώδια στα χέρια, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξόρμηση 4 φίλων στο Λουτράκι. Στις 2 τα ξημερώματα η σύζυγος του ενός ειδοποίησε την αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε σπηλιά στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 34 έως 65 ετών. Η γυναίκα μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, αστυνομία και πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να

ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών.

Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους,

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των 4 σορών.

The post Τραγωδία στο Λουτράκι. Τέσσερις νεκροί σε σπηλιά – Πιθανόν έψαχναν για λίρες. Κάποια από τα θύματα κρατούσαν καλώδια στα χέρια, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα