Τραγωδία στην Κρήτη. Σκότωσε τον πρώην άντρα της στη μέση του δρόμου. Ισχυρίστηκε ότι την κακοποιούσε. Αναζητείται τρίτο πρόσωπο στο σκηνικό του εγκλήματος

Μία οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το φονικό στην Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης, όπου μία 31χρονη μαχαίρωσε τον 59χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

To έγκλημα στην Αλικαρνασσό του Ηρακλείου χθες το βράδυ ανέδειξε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα  παιδιά της οικογένειας. Σύμφωνα με το cretalive το ζευγάρι ήταν χρήστες ναρκωτικών. Το τελευταίο διάστημα είχε

χωρίσει ενώ οι τσακωμοί ανάμεσά τους ήταν συνεχείς. Ώσπου χθες το βράδυ η γυναίκα κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του εν διαστάσει συζύγου της, έξω από το Κέντρο Αστέγων στην Νέα Αλικαρνασσό.

Η γυναίκα συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ομολόγησε το έγκλημά της, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε και τις περισσότερες φορές μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους, που ζούσαν μαζί της

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέσα στην ημέρα η 31χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να της απαγγελθούν κατηγορίες και στη συνέχεια στον ανακριτή Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία στο Ηράκλειο αναζητά το τρίτο πρόσωπο που φέρεται να ήταν μπροστά στον μοιραίο καυγά και κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν μαζί με τη γυναίκα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είχε εμπλοκή στο έγκλημα, αλλά η μαρτυρία του θεωρείται κρίσιμη για να συμπληρωθεί πλήρως το παζλ του τι έγινε και πώς ο καυγάς εξελίχθηκε σε μοιραία συμπλοκή.

The post Τραγωδία στην Κρήτη. Σκότωσε τον πρώην άντρα της στη μέση του δρόμου. Ισχυρίστηκε ότι την κακοποιούσε. Αναζητείται τρίτο πρόσωπο στο σκηνικό του εγκλήματος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα