Τούρκοι χάκερ «χτύπησαν» το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:«Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»

reader:Τούρκοι χάκερ «χτύπησαν» το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αναφορές, μπαίνοντας στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και έπειτα από αναμονή λίγων δευτερολέπτων, εμφανιζόταν ένα μήνυμα στα τουρκικά, το οποίο, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, απειλούσε την Ελλάδα «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Όπως

ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» ήταν το νόημα όσων έγραψαν.

Έπειτα από λίγο, το μήνυμα έπαψε να εμφανίζεται.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές στην Τουρκία, τέτοια φαινόμενα, όπως το χθεσινό χακάρισμα του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου, θα αυξάνονται, εκτίμησε ο διευθυντής του ΑΠΕ Μιχάλης Ψύλλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε «Οι τεχνικοί μας τις αντιμετωπίζουν αλλά, με τους χάκερς ποτέ δεν ξέρεις. Έχουν χτυπήσει ακόμα και το αμερικανικό Πεντάγωνο».

«Εμείς θα γνωστοποιήσουμε την προκλητική επίθεση της Τουρκίας σε όλα τα διεθνή fora και σε όλες τις δημοσιογραφικές ενώσεις παγκοσμίως» είπε ο κ. Ψύλλος.

Εκτίμησε δε ότι ότι μέχρι τις τουρκικές εκλογές στις 24 Ιουνίου, τέτοια φαινόμενα θα πολλαπλασιαστούν.

Πηγή: reader

The post Τούρκοι χάκερ «χτύπησαν» το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:«Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τούρκοι, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων Θα,tourkoi, athinaiko praktoreio eidiseon tha