Τομ Χανκς: «Η γυναίκα μου με εξαντλεί!» Τι είπε για το μυστικό της διάρκειας του γάμου του και την περιπέτεια που έζησε με τον ύπουλο κορονοϊό

Ο Τομ Χανκς σε συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό Gala μίλησε για την εμπειρία του με τον «ύπουλο» κορωνοϊό και για το μυστικό της διάρκειας του γάμου του με την Ρίτα Γουίλσον, η οποία, όπως αποκάλυψε, «τον εξαντλεί».

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala για την τρίμηνη δοκιμασία που βίωσε με τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται ότι ο Χανκς είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, μαζί με την σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, η οποία είχε επίσης νοσήσει αλλά πιο ελαφρά.

«Σήμερα ευτυχώς αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Πέρασα μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όπου
ουσιαστικά δεν είχα καθόλου δύναμη και ενέργεια για να κάνω το οτιδήποτε. Ενιωθα φοβερά ευάλωτος», δήλωσε.
Σημείωσε μάλιστα πως πρόκειται για έναν πολύ ύπουλο ιό.«Στην αρχή δεν σε χτυπάει δυνατά αλλά όσο περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και περισσότερο επιθετικός. Ήμουν πολύ τυχερός που κατάφερα να το ξεπεράσω» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Αμερικανός σταρ μίλησε για την σοβαρότητα της πανδημίας που επιβάλλει υπευθυνότητα.

«Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι. Είμαστε όλοι στο ίδιο πλοίο. Κανείς δεν είναι ασφαλής, κανείς δεν ξέρει πού κρύβεται ο κίνδυνος. Ξυπνάω κάθε μέρα και νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι ακόμα στη ζωή», δήλωσε.

32 χρόνια γάμου με τη Ρίτα Γουίλσον

Όταν η δημοσιογράφος του Gala αναφέρθηκε στην ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, η οποία επίσης κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό, βγαίνοντας για δεύτερη φορά νικήτρια αφού χρόνια πριν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, ο Τομ Χανκς εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του για τη γυναίκα του. Ο Χανκς με την Γουίλσον θεωρούνται πλέον ως ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλυγουντ, αφού φέτος κλείνουν 32 χρόνια γάμου.

Διαβάστε ακόμη: «Φιλαδέλφεια», η ταινία που έπαιξαν ως κομπάρσοι 53 φορείς του HIV. Όταν έγινε η απονομή του Όσκαρ στον Τομ Χανκς οι περισσότεροι είχαν πεθάνει. Σε ποιο ηθοποιό αρνήθηκαν τη συμμετοχή επειδή ήταν φορέας;

«Πιστεύω ότι η Ρίτα αντλεί όλη της τη δύναμη από την αισιοδοξία της, από την αγάπη της για την ίδια τη ζωή. Είναι δημιουργική και δεν σταματάει ποτέ να με εμπνέει αλλά με εξαντλεί», δήλωσε γελώντας. «Κάθε πρωϊ που ξυπνάει αρχίζει αμέσως να ψάχνει να δει τι θα κάνει και όλη την μέρα τραγουδάει», είπε.

Ο Αμερικανός σταρ περιέγραψε για τη σύντροφό του και το γάμο τους πως «αφήνω απλά τα πράγματα να κυλάνε. Η σύντροφός μου είναι ακούραστη, τίποτα δεν την σταματά και τίποτα δεν θα τη σταματήσει. Οπότε παίρνω τις αποστάσεις μου και αρκούμαι στο να της πηγαίνω πότε-πότε το κραγιόν της και να της λέω πού άφησε το κινητό της».

Ερωτηθείς για το τι θα ήθελε να γινει αν δεν ήταν σταρ του Χόλυγουντ ο Χανκς απάντησε πως θα του άρεσε να ήταν μάστορας. Συγκεκριμένα είπε  «Θα μου άρεσε ας πούμε να ήμουν μάστορας, να μπορούσα να φτιάχνω πράγματα με τα χέρια μου. Η εμπειρία, βέβαια, απέδειξε ότι καλύτερα αν χρειαστεί να φωνάξουμε κάποιον επαγγελματία του είδους παρά να στηρίζονται σε μένα για να φτιάξω το οτιδήποτε».

Ωστόσο τόνισε πως είναι παθιασμένος με τη δουλειά του ηθοποιού και σκηνοθέτη και ο λόγος που την αγαπάει είναι επειδή αγαπά τους ανθρώπους.

«Λατρεύω τη δουλειά μου και αυτό αντανακλάται και στην καθημερινότητά μου. Αλλωστε κερδίζω καλά χρήματα κάνοντας μία δουλειά που αγαπάω. Δεν έχω κανένα λόγο να γκρινιάζω. Είναι κάτι που συνειδητοποίησα όταν έγινα πατέρας για πρώτη φορά (έχει τέσσερις γιους και δύο εγγονές) και μπορούσα να ζω την οικογένειά μου κάνοντας το επάγγελμα του ηθοποιού. Τι τύχη», δήλωσε.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως την επόμενη χρονιά εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες η νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν με θέμα τον Ελβις Πρίσλει, στα γυρίσματα της οποίας στην Αυστραλία τον Μάρτιο ο Τομ Χανκς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Βραβευμένος με Όσκαρ και λάτρης της Ελλάδας. Ποιος είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας;

The post Τομ Χανκς: «Η γυναίκα μου με εξαντλεί!» Τι είπε για το μυστικό της διάρκειας του γάμου του και την περιπέτεια που έζησε με τον ύπουλο κορονοϊό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα