«Το κρεβάτι μου καίει … τα παιχνίδια μου αιμορραγούν». Η viral διαφήμιση με τον ανήλικο μουσουλμάνο που παρακαλάει τους πολιτικούς ηγέτες να πάψουν τους βομβαρδισμούς (βίντεο)

Ένας μικρός ανήλικος μουσουλμάνος μπαίνει στο γραφείο του Τραμπ και τον παρακαλεί να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στον αραβικό κόσμο. Του ζητά να τον βοηθήσει να βρει το σπίτι του κάτω από τα ερείπια. Βοήθεια ζητά και από την Άνγκελα Μέρκελ, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Τζαστιν Τριντό και τον Γκουτέρες.

Η διαφήμιση της εταιρίας τηλεφωνίας έγινε viral μέσα σε μια εβδομάδα και συγκέντρωσε πάνω από 6.5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Τα μηνύματα είναι τόσο πολιτικά όσο και κοινωνικά σε βαθμό που δεν μπορεί κανένας θεατής να μείνει ασυγκίνητος. Το μικρό αγόρι εξηγεί στον Πούτιν πως έχασε την οικογένειά του και δείχνει σε όλους τους ισχυρούς τις βάρκες στη Μεσόγειο που γεμίζουν με Σύριους ψάχνοντας ένα καλύτερο αύριο σε ένα ασφαλές μέρος στο οποίο κάποιοι δεν φτάνουν ποτέ.

Μέσα στο βομβαρδισμένο του δωμάτιο απευθύνεται στον Κιμ Γιονγκ Ουν και του λέει ότι όλη νύχτα ακούει τις βόμβες να πέφτουν. «Το δωμάτιο γεμίζει καπνό και σκόνη. Τα παιχνίδια μου αιμορραγούν». Η διαφήμιση κλείνει με μια αναφορά στην Αχέντ Ταμίμι, την νεαρή Παλαιστίνια που βρίσκεται στις ισραηλινές φυλακές.

The post «Το κρεβάτι μου καίει … τα παιχνίδια μου αιμορραγούν». Η viral διαφήμιση με τον ανήλικο μουσουλμάνο που παρακαλάει τους πολιτικούς ηγέτες να πάψουν τους βομβαρδισμούς (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou