Θρίλερ στο Έσσεξ με τις 39 σορούς που εντοπίστηκαν σε φορτηγό. Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο της ασφυξίας ως αιτία θανάτου. Σε εξέλιξη η διαδικασία αναγνώρισης

Τα πτώματα 39 ανθρώπων ανακάλυψε η αστυνομία σε κοντέινερ φορτηγού σε βιομηχανικό πάρκο στο Έσεξ, γύρω στα 35 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λονδίνου και κοντά στις αποβάθρες του Τάμεση.

Ο οδηγός του φορτηγού, ένας 25χρονος από τη βόρεια Ιρλανδία, συνελήφθη με την κατηγορία για φόνο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι σοροί ανήκουν σε 38 ενήλικες και έναν έφηβο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το φορτηγό ήρθε από τη Βουλγαρία και εισήλθε στη Βρετανία το Σάββατο από το Χόλιχεντ της Ουαλίας.

Ο Διευθυντής της Αστυνομίας του Έσεξ, Άντριου Μάρινερ, υποστήριξε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το φορτηγό ήρθε από τη Βουλγαρία και εισήλθε στο Ηνωμένο Βασίελιο από την πόλη Χόλιχεντ της Ουαλίας το Σάββατο. Σημειώνεται ότι το Χόλιχεντ βρίσκεται περίπου 480 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο πoυ βρέθηκε το φορτηγό. Το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει σε αυτό το στάδιο των ερευνών εάν το φορτηγό είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Βουλγαρία. «Ελέγχουμε ακόμα τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και επικοινωνούμε με τις αρχές», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τσβετάνα Κράστεβα.

«Είναι τραγικό το γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Η έρευνά μας βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστώσουμε τι έχει συμβεί. Είμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων, ωστόσο θεωρώ πως αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο. Πιστεύουμε ότι το φορτηγό είναι από τη Βουλαρία και εισήλθε στη χώρα από το Χόλιχεντ, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Έχουμε συλλάβει τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση ενώ οι έρευνές μας είναι σε εξέλιξη», δήλωσε ο Άντριου Μάρινερ. Η υπαρχηγός της Αστυνομίας, Πίπα Μιλς, σε δηλώσεις της τόνισε επίσης ότι βρίσκονται στα πρώτα στάδια μιας έρευνας που αναμένεται να έχει μεγάλη διάρκεια και ότι θα έχουν περισσότερες πληροφορίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μάλιστα, επεσήμανε ότι η νούμερο ένα προτεραιότητας της αστυνομίας αυτή τη στιγμή είναι η ταυτοποίηση των πτωμάτων.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατός τους να προήλθε από ασφυξία.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία τα νεκρά σώματα ανήκουν σε 39 ενήλικες και σε έναν έφηβο. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της ασφυξίας καθώς και τις νέες διαδρομές που ακολουθούν οι δουλέμποροι.

Με πληροφορίες από Reader

The post Θρίλερ στο Έσσεξ με τις 39 σορούς που εντοπίστηκαν σε φορτηγό. Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο της ασφυξίας ως αιτία θανάτου. Σε εξέλιξη η διαδικασία αναγνώρισης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou