Θρίλερ στα Τρίκαλα. Νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία. Την εντόπισαν υπάλληλοι του δήμου. Είχε χτυπήματα και μώλωπες στο πρόσωπο

Νεαρή γυναίκα, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι ανήλικη. Πρόκειται για κορίτσι 16 ετών που είχε φύγει από το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι της και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η νεαρή βρέθηκε νεκρή στο δασάκι δίπλα στην εκκλησία και φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας

στο χώρο. Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει από το πρωί το χώρο, ενώ άνδρες της Ασφάλειας ελέγχουν το σημείο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή για την περισυλλογή στοιχείων, αναζητώντας πιθανά στοιχεία, αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Την νεαρή κοπέλα αναζητούσαν από χθες οι δικοί της καθώς η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες με την αδερφή της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalavoice.gr η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε σημεία του σώματός της. Στο σημείο έχει φτάσει ιατροδικαστής.Διαβάστε επίσης: Η τελευταία φωτογραφία του Πολωνού δάσκαλου. Εκτελέστηκε λίγα λεπτά μετά, από τους Γερμανούς. Το έγκλήμά του ήταν ότι ανήκε στον πνευματικό κόσμο. Ο εκτελεστής του πέθανε σε βαθιά γεράματα …

The post Θρίλερ στα Τρίκαλα. Νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία. Την εντόπισαν υπάλληλοι του δήμου. Είχε χτυπήματα και μώλωπες στο πρόσωπο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα