Θρίλερ με τον θάνατο του 45χρονου οικονομολόγου στην Κάντζα. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις με θρησκευτικές αναφορές. Έφερε πληγές στο κεφάλι και τα άκρα

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του 45χρονου οικονομολόγου, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως στα ακριβη αίτια του θανάτου του.

Δίπλα από το άψυχο σώμα βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις με προσωπικές σκέψεις και θρησκευτικές αναφορές. Έφερε πληγές στο κεφάλι και τα άκρα, γι’ αυτό και το ειδικοί δεν μπόρεσαν να καταλήξουν εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή έγκλημα. Στο σπίτι του άνδρα, στην οδό Ηούς στην Κάντζα, δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης.

Οι γονείς

του, που μένουν στον κάτω όροφο, ανησύχησαν γιατί είχε να δώσει σημάδια ζωής από την Μεγάλη Εβδομάδα, όπου προσδιορίζεται και ο θάνατος του. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τον τελευταίο καιρό ο άνδρας δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του χωρισμού του. Παρόλο που είχε σπουδάσει οικονομικά, δεν εργαζόταν και έδειχνε μέρα με τη μέρα να κλείνεται στον εαυτό του και να ζει μια ασκητική ζωή.

Οι αναλυτές βλέπουν στο όλο σκηνικό θανάτου ένα περίεργο τελετουργικό. Εκτιμούν ότι ο 45χρονος, είτε μονος του είτε με τη βοήθεια άλλου προσώπου που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, θέλησε να «φύγει».

The post Θρίλερ με τον θάνατο του 45χρονου οικονομολόγου στην Κάντζα. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις με θρησκευτικές αναφορές. Έφερε πληγές στο κεφάλι και τα άκρα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, 45χρονου, Κάντζα, Δίπλα, Έφερε,thriler, 45chronou, kantza, dipla, efere