Θρίλερ με την εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία. Το κινητό της εξέπεμψε σήμα από δυο διαφορετικά σημεία. Έκκληση μέσω social media από την οικογένεια για τον εντοπισμό της

Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ που αγνοείται στην Ικαρία.

Το κινητό της  άνοιξε την Τρίτη, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση και αυτό γιατί ήταν απενεργοποιημένο για περίπου 24 ώρες.

Αρχικά το κινητό έδωσε στίγμα από τους Φούρνους και στη συνέχεια από άλλη περιοχή, την οποία η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκαλύπτει. Όπως είπε ο επικεφαλής των διασωστών Μιχάλης Χριστοδούλου, είναι θέμα ωρών να εντοπιστεί το κινητό της 34χρονης, με την προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό δε θα κλείσει λόγω μπαταρίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες

πληροφορίες, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην Ικαρία έφτασε ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών από την Αθήνα. Το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ είναι από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) και έφερε μαζί του εξειδικευμένο εξοπλισμό γεωεντοπισμού, ενώ μετέβη στην Ικαρία με ελικόπτερο του στρατού το οποίο θα συμμετέχει στις έρευνες για την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού.

Μέσα από τις πρώτες έρευνες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.

Στο νησί ήδη επιχειρούν ελικόπτερο με θερμικές κάμερες, πυροσβέστες, αστυνομικοί και ομάδες διασωστών (εθελοντές και μη) για την ανεύρεση κάποιου στοιχείου που θα βοηθήσει στην ανεύρεση της Ναταλί Κρίστοφερ.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία», είπε ο σύζυγος της αστροφυσικού.

Στο νησί έφτασαν χθες ο αδερφός και ένας φίλος του συντρόφου της, ο οποίος απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της αστροφυσικού.  Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και συγγενείς της αγνοούμενης κάνουν δημόσια έκκληση σε όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες των Αρχών να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

The post Θρίλερ με την εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία. Το κινητό της εξέπεμψε σήμα από δυο διαφορετικά σημεία. Έκκληση μέσω social media από την οικογένεια για τον εντοπισμό της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα