Τεράστια διαρροή δεδομένων χιλιάδων Τούρκων πιλότων από τους Anonymous Greece. Τι αναφέρουν οι χάκερ για την αντεπίθεση στους σέρβερ της Τουρκίας

Απάντηση στις επιθέσεις των Τούρκων χάκερ έδωσαν για ακόμη μια φορά οι Έλληνες Χάκερ. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα medium.com οι Έλληνες Anonymous ισχυρίζονται ότι διέρρευσαν περισσότερα από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή αναφέρει:

«Χρειαζόμασταν κάποιες μέρες για να βρούμε και να παραβιάσουμε τους σέρβερ που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες των Τούρκων πιλότων. Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα. Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους

πιλότους, όπως ονόματα χρήστη, τοποθεσίες, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και κωδικούς πρόσβασης».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ομάδα χάκερ χτυπά τουρκικά δεδομένα. Μετά το μπαράζ επιθέσεων που δέχθηκαν ελληνικές ιστοσελίδες από Τούρκους χάκερ το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι Έλληνες Anonymous πραγματοποίησαν αντεπίθεση. Όπως ισχυρίστηκαν περισσότεροι από 12.987 σέρβερ και ρούτερ της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Turk Telecom έχουν ήδη χακαριστεί και έχουν περάσει υπό τον έλεγχο της ομάδας των Anonymous Greece, προκειμένου, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή για επιθέσεις.

Ακολουθούν screenshots (στιγμιότυπα) από τα δεδομένα που διέρρευσαν:

Πηγή : topontiki

The post Τεράστια διαρροή δεδομένων χιλιάδων Τούρκων πιλότων από τους Anonymous Greece. Τι αναφέρουν οι χάκερ για την αντεπίθεση στους σέρβερ της Τουρκίας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα