Τα πρόσωπα της τραγωδίας στο Έσσεξ. Αυτά πιστεύεται ότι είναι κάποια από τα 39 θύματα που πάγωσαν μέχρι θανάτου στο φορτηγό – ψυγείο σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail

Ελπίζοντας για μια καλύτερη ζωή, αυτά πιστεύεται ότι είναι κάποια από τα 39 πρόσωπα που πάγωσαν μέχρι θανάτου στο φορτηγό ψυγείο του Έσσεξ, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να φτάσουν στη Βρετανία. 

Τα θύματα ανακαλύφθηκαν γυμνά ή με ελάχιστα ρούχα, ενώ τελευταίες πληροφορίες μιλούν για ίχνη αίματος στις πόρτες που αποδεικνύουν απελπισμένα χτυπήματα για βοήθεια. Εντοπίστηκε επίσης ίχνος από παχύρρευστο σάλιο, που οι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι αφρός που προήλθε από το στόμα των θυμάτων. Τα σώματα 8 γυναικών και 31 ανδρών μπορεί να είχαν παγώσει λίγες μέρες νωρίτερα από την Τετάρτη, αφού το φορτηγό διέσχισε τα περίχωρα μέσω κάποιων hotspot προσφύγων.

Εκπρόσωπος της VietHome, βιετναμέζικης οργάνωσης που βοηθά την τοπική κοινότητα, δήλωσε ότι έχουν στείλει φωτογραφίες από 20 άτομα που δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι από την βρετανική αστυνομία. Το BBC δημοσιοποίησε ότι έχει έρθει σε επαφή με έξι από τις οικογένειες που φοβούνται ότι οι συγγενείς τους είναι μεταξύ των νεκρών. Ενώ μερικοί έχουν παραδεχτεί ότι πλήρωσαν τα «τέλη λαθρεμπορίου». Και οι 39 έχουν μεταφερθεί από τo Tilbury στο νοσοκομείο Broomfiled.

Η Άννα Μπουί Τζι Νουνγκ, 19 ετών, από το Βιετνάμ πλήρωσε έναν πράκτορα πάνω από 10.000 δολάρια με την ελπίδα να εισέλθει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εργαστεί ως τεχνίτρια των νυχιών, σύμφωνα με συγγενή.

Η Άννα Μπουί Τζι Νουνγκ, 19 ετών, από το Βιετνάμ

Η Pham Thi Tra My, 26 ετών, από το Βιετνάμ έστειλε στη μητέρα της μια σειρά από μηνύματα που της έλεγε ότι την «αγάπησε» και «πεθαίνει επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει» τις στιγμές πριν από το τραγικό τέλος.

Οι γονείς ισχυρίζονται ότι έχουν πληρώσει λαθρεμπόρους £ 30,000 για την κόρη τους για να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Κίνας «αναζητώντας μια καλύτερη ζωή».
Είναι από το Ha Tinh, μια φτωχή επαρχία σε ένα μέρος του Βιετνάμ όπου προέρχονται πολλοί από τους λαθρομετανάστες της χώρας.

Ένα από τα θύματα λέγεται πως είναι και ο Nguyen Dinh Luong, 20 ετών. Ο πατέρας του Nguyen Dinh Gia είπε ότι ο γιος του πριν από δύο εβδομάδες σχεδίαζε να ταξιδέψει στη Βρετανία από τη Γαλλία, όπου ζούσε παράνομα από το 2018. Είπε ότι θα πληρώνε 14.000 δολάρια για το ταξίδι και σχεδίαζε να εργαστεί σε ένα κέντρο αισθητικής όταν θα έφτανε στη Βρετανία.

Τον πατέρα του 20χρονου κάλεσε ένας άνδρας που του εξηγούσε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τον γιο του

Ένα από τα πιο πρόσφατα αναγνωρισμένα θύματα είναι ο Nguyen Dinh Tu. Είχε ζητήσει πριν από μερικούς μήνες από τη σύζυγό του Hoang Thi Thuong να τον βοηθήσει να συγκεντρώσει 14,000 δολάρια για να καλύψει το κόστος ενός παράνομου ταξιδιού από τη Γερμανία στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Έχω χάσει την επαφή μαζί του στις 21 Οκτωβρίου», είπε η Thuong με δάκρυα στα μάτια της.

«Έχω ένα μεγάλο χρέος να πληρώσω, καμία ελπίδα και καμία ενέργεια για να κάνω τίποτα». Ο πατέρας της Tu είπε ότι συγγενείς του Nguyen στο Ηνωμένο Βασίλειο του είχαν πει ότι ο Tu ήταν μέσα στο φορτηγό και είχαν προγραμματίσει να τον παραλάβουν.

Πηγή: Daily Mail

The post Τα πρόσωπα της τραγωδίας στο Έσσεξ. Αυτά πιστεύεται ότι είναι κάποια από τα 39 θύματα που πάγωσαν μέχρι θανάτου στο φορτηγό – ψυγείο σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα