Συγγνώμη από τον Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του σχετικά με τις ελάχιστες ποινές στη γυναικοκτονία των Γλυκών Νερών. «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έπειτα από εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε σε βάρος του. Τόνισε ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν. 

«Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται», δήλωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Έπειτα εξήγησε ότι για εκείνους που δολοφονούν και καλούν αμέσως την αστυνομία, οι ποινές που προβλέπονται είναι μικρότερες – αν και δεν θα έπρεπε να είναι.

Κάντε κλικ στο podstories.gr

της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Οι εξηγήσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες. Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου.

Εισαγγελική έρευνα

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε το Σάββατο τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις δηλώσεις που έκανε ο συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας. Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα μπει στο μικροσκόπιο εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος.

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: ΣΚΑΪ

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο 15χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του γιατί βίαζε την αδερφή του. Πώς τον αντιλήφθηκε ο αστυνομικός του χωριού. Η υπόθεση έγινε επεισόδιο σε δύο τηλεοπτικές σειρές

The post Συγγνώμη από τον Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του σχετικά με τις ελάχιστες ποινές στη γυναικοκτονία των Γλυκών Νερών. «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγγνώμη, Μπαλάσκα, Γλυκών Νερών, Παρερμηνεύτηκαν, ́σεις,syngnomi, balaska, glykon neron, parerminev́tikan, ́seis