Συνέχεια στην κόντρα Ρουβά- Πολάκη για τη Χρυσή Αυγή. «Τον προκαλώ να σταθεί απέναντί μου ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προσβάλλει την κρητική λεβεντιά»

Διαστάσεις παίρνει η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Σάκη Ρουβά.

Επανήλθε με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το εξώδικο που απέστειλε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης. Του απέστειλα εξώδικη δήλωση ζητώντας να ανακαλέσει. Αν δεν το κάνει, τον προκαλώ να σταθεί απέναντι μου, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά».

Σε πρόσφατη παρέμβασή του στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαπολύσει επίθεση σε καλλιτέχνες -μεταξύ αυτών και στον Σάκη Ρουβά-  κάνοντας λόγο για «ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής στα μάτια της κοινής γνώμης».

Ο γνωστός τραγουδιστής αντέδρασε αποτέλλοντας εξώδικο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου διαμαρρτύρεται έντονα για τις συκοφαντικές, όπως αναφέρει, δηλώσεις του και επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να δώσει συνέχεια στην κόντρα με τον γνωστό τραγουδιστή με νέα ανάρτησή του στο Facebook, η οποία ξεκινά με το γνωστό ειρωνικό ύφος, κατηγορεί τον τραγουδιστή αφενός διότι εκείνος δεν ενοχλήθηκε «όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής”» κι αφετέρου διότι σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο Σάκης Ρουβάς “ακολουθεί” τον Ηλία Κασιδιάρη.

Διαβάστε ακόμα : Εξώδικο Σάκη Ρουβά στον Πολάκη επειδή τον κατηγόρησε ότι «ξέπλενε» τη Χρυσή Αυγή. «Είναι follower του Κασιδιάρη» η απάντηση του πρώην υπουργού

The post Συνέχεια στην κόντρα Ρουβά- Πολάκη για τη Χρυσή Αυγή. «Τον προκαλώ να σταθεί απέναντί μου ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προσβάλλει την κρητική λεβεντιά» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνέχεια, Ρουβά- Πολάκη, Χρυσή Αυγή, Τον, Δικαιοσύνης, Προσβάλλει,synecheia, rouva- polaki, chrysi avgi, ton, dikaiosynis, prosvallei