Σύλληψη δύο γυναικών για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε κάδο στην Πετρούπολη. Η κόρη φαίνεται να έπνιξε το μωρό και η μητέρα της το πέταξε στα σκουπίδια

Reader

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν την Κυριακή 13 Μαΐου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που είχε βρεθεί πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ έχουν οδηγηθεί από χθες μία 19χρονη και η 52χρονη μητέρα της, Ελληνίδες, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τη δολοφονία του βρέφους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 19χρονη ισχυρίστηκε πως κατάλαβε

αργά (σ.σ. στον έβδομο μήνα) την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της και άρχισε να κρύβει από τη μητέρα της ότι είναι έγκυος. Όμως στον τελευταίο μήνα της κύησης, η μητέρα της κατάλαβε τι συμβαίνει και την πίεσε για να της πει τι έχει συμβεί.

Οι δύο γυναίκες, κατά την προανάκριση, ανέφεραν πως η 19χρονη γέννησε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους και η 52χρονη μητέρα της ανέλαβε να βάλει χαρτιά στο στόμα του μωρού, ώστε να σταματήσει να κλαίει και να το πετάξει στα σκουπίδια. Οι δύο γυναίκες μένουν σε διαμέρισμα, πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο βρέφος.
«Ασφυκτικός θάνατος συνεπεία περιτύλιξης του λαιμού δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόγχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητας με κομμάτι χαρτί», ανέφερε η γνωμάτευση της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού.
Πρόκειται για υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο, ειδικά μετά την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς το νεογέννητο μωράκι είχε στραγγαλιστεί με τον ομφάλιο λώρο του! Την τραγική ανακάλυψη είχε κάνει ένας ρακοσυλλέκτης, ο οποίος ψάχνοντας τον κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας άρχισε να φωνάζει έντρομος «μωρό, μωρό».
Η Ασφάλεια Αττικής είχε συστήσει από τότε ειδική ομάδα που αναζητούσε στοιχεία για τη δολοφονία του βρέφους, καταλήγοντας την Κυριακή σε δύο συλλήψεις γυναικών.

The post Σύλληψη δύο γυναικών για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε κάδο στην Πετρούπολη. Η κόρη φαίνεται να έπνιξε το μωρό και η μητέρα της το πέταξε στα σκουπίδια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα