4 νεκροί ψαράδες από την σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τούρκικο ψαροκάικο ανοιχτά της Μερσίνης, στα Άδανα (φώτο & βίντεο)

Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό ψαροκάικο σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μερσίνης με 4 νεκρούς ψαράδες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το αλιευτικό σκάφος «Polatbey» ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με δεξαμενόπλοιο με ελληνική σημαία. H σύγκρουση του τάνκερ με το ψαροκάικο έγινε 15 ναυτικά μίλια ανοικτά της περιοχής Καρατάς των Αδάνων γύρω στις 05:50 το πρωί, μεταδίδει το Anadolu, ενώ έχει ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των αγνοούμενων ατόμων που επέβαιναν στο τουρκικό σκάφος.

Το

δεξαμενόπλοιο υπό ελληνική σημαία με το όνομα «ΈΦΕΣΟΣ» ανήκει στην εταιρία «Η Ανδριακή», συμφερόντων της οικογένειας N.J. GOULANDRIS, έχει χωρητικότητα 165.730 τόνων και ναυπηγήθηκε το 2012.

Το τουρκικό αλιευτικό ανετράπη και σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση διάσωσης. Προς το παρόν, αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες της σύγκρουσης.

Διαβάστε επίσης: Δύο νεκροί και δύο ετοιμοθάνατοι που τους πέταξαν σε χωματερή, για να εξαφανιστούν. Το τροχαίο θρίλερ, που σόκαρε τη χώρα με τις μακάβριες ανατροπές

Στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο επέβαιναν 27 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων δεκατρείς Έλληνες, ενώ στο αλιευτικό σκάφος, που έχει αναποδογυρίσει, δεν έχει προσδιοριστεί, μέχρι στιγμής, ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων.

The post 4 νεκροί ψαράδες από την σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τούρκικο ψαροκάικο ανοιχτά της Μερσίνης, στα Άδανα (φώτο & βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα