Συγκλονίζει η μαρτυρία για τον γιατρό – μαϊμού: Είχε το θράσος να μας εμπαίζει ακόμη και όταν το παιδί μας ψυχορραγούσε στην εντατική. – Η πολυτελής βίλα του απατεώνα και τα στοιχεία που βρέθηκαν στη σοφίτα

Λίγες ώρες πριν περάσει από το γραφείο του ανακριτή και ανάψει το «πράσινο φως» για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του, πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον 47χρονο ψευτογιατρό «Νικόλαο Κόντο» γνωστό και ως «δρ. Θάνατος».

Με… μότο ζωής το «μη φοβού», ο 47χρονος προσέγγιζε τα επίδοξα θύματα του, ποντάροντας στο αίσθημα απελπισίας που προκαλεί μία ασθένεια όπως ο καρκίνος. Ταυτόχρονα, με την ίδια φράση, έδειχνε τη βαθιά… θρησκευτική πίστη που υποστήριζε ότι είχε, έχοντας μάλιστα καταφέρει να ξεγελάσει ακόμα και μοναχούς του Αγίου Όρους. Γι’ αυτούς ήταν

το Ελληνόπουλο που διέπρεψε στο εξωτερικό και γύρισε πίσω στην πατρίδα για να βοηθήσει. Αυτό είχε καταφέρει να περάσει ως εικόνα στα θύματα του, είτε τους έπαιρνε χρήματα, είτε τους χρησιμοποιούσε για να προσεγγίζει επίδοξους «πελάτες» που έβρισκαν καταφύγιο στην Εκκλησία.

«Εγώ βοηθάω τον κόσμο, όποιος δεν έχει χρήματα του τα δίνω δωρεάν ή τα πληρώνω εγώ και όταν μετά βρει λεφτά μου τα δίνει», είναι κάποια από τα λίγα λόγια που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της προανάκρισης. Τι κι αν οι καταγγελίες για τη δράση του πληθαίνουν ημέρα με την ημέρα, τι κι αν μετά τα «μαντζούνια» τους και τις… ιατρικές οδηγίες του, έχασαν τη ζωή του 3 άνθρωποι ανάμεσα τους 2 παιδιά (ηλικίας 14 και 16 ετών).

Η τραγική ιστορία του 16χρονου από τις Σέρρες

Το 2014 ένα 16χρονο αγοράκι από τις Σέρρες διαγιγνώσκεται με γλοιοβλάστωμα εγκεφάλου. Η οικογένεια του δίνει αγώνα για να το κρατήσει στη ζωή, με βάση τα ιατρικά πρωτόκολλα. Χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου στη Γερμανία, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες, φαρμακευτική αγωγή.
Ένας Γολγοθάς σχεδόν δύο ετών, με τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι βρήκαν τη σωτηρία στο πρόσωπο του παγκοσμίου φήμης γιατρού «Νικόλαου Κόντου», ο οποίος είχε έρθει να ιδιωτεύσει στην Ελλάδα μετά από καριέρα σε ΗΠΑ και Ελβετία.

Ένας ηγούμενος μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος έπεσε κι αυτός θύμα του μετρ της απάτης, φαίνεται πως τον σύστησε στην οικογένεια του 16χρονου.
Από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2016, κατάφερε να αρπάξει σύμφωνα με τις καταγγελίες περισσότερες από 20.000 ευρώ. Δήθεν για εξετάσεις και «μαγικά» φάρμακα, ο ίδιος έλεγε ότι δεν παίρνει αμοιβή γιατί πάνω απ’ όλα: «είμαι άνθρωπος».
Η πρώτη σύσταση του «δρ. Θάνατου» ήταν αυστηρή διατροφή με φρούτα και λαχανικά, όχι γαλακτοκομικά και ζωικά προϊόντα και φυσικά κανένα φαρμακευτικό σκεύασμα, απ’ αυτά που λάμβανε το παιδί.

Το επόμενο στάδιο ήταν η… πρωτοποριακή φαρμακευτική αγωγή του, με «μαντζούνια» από βότανα και έλαια κάνναβης, καθώς επίσης και με ενέσεις… αρτεμισινίνης, μία ουσία που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ελονοσίας.
Τι κι αν οι εξετάσεις που υποβάλλονταν ο 16χρονος έδειχνε ότι χειροτερεύει, ο «δρ. Θάνατος» είχε την απάντηση: «Λάθος διάγνωση, εκτίμηση, μελέτη. Θα στείλουμε τα αποτελέσματα σε δικούς μου ανθρώπους, φημισμένους συναδέλφους από το εξωτερικού». Με αυτόν τον τρόπο κέρδιζε χρόνο και φυσικά χρήμα…

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο υπνωτιστής των Αμπελοκήπων, που «θεράπευε» επιληπτικούς και δαιμονισμένους στον φούρνο του. Οι ανταγωνίστριες καφετζούδες και οι τσιγγάνες που «έλυναν» μάγια

«Οι θεραπείες του ήταν μαρτύριο»

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τι αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά των γονιών του 16χρονου αγοριού από τις Σέρρες, θύματος του αδίστακτου ψευτογιατρού.

Σύμφωνα με τους γονείς του 16χρονου, ο «Νικόλας Κοντός» κατηγορούσε το παιδί τους για το ότι δεν ανταποκρινόταν στη θεραπεία.

«Ανατριχιαστικό είναι ότι τον ακούγαμε να λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε, γιατί όλα τα δημιουργεί το δύστροπο και αντιδραστικό στη θεραπεία παιδί μας που το έχουμε κακομαθημένο. Τον ακούγαμε τυφλά, με αποτέλεσμα να πιέζουμε το παιδί μας για να καταπίνει όλα τα αηδιαστικά φάρμακα και αποστάγματα που του έδινε ο «Κοντός», να το μαλώνουμε όταν εξέφραζε δυσφορία. Νιώθουμε εκ των υστέρων ότι βασανίζαμε εμείς οι ίδιοι το παιδί μας, τυφλωμένοι από την ελπίδα και τις ψευδείς παραστάσεις του περί βεβαίας ίασης», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Για ενάμιση μήνα μαρτύρησε προσπαθώντας να ακολουθήσει τη θεραπεία κάνοντας εμετούς και αδυνατίζοντας μέρα με τη μέρα. Για όλα αυτά μας έλεγε ότι τον έχουμε κακομαθημένο, ότι πρέπει να τον μαλώνουμε να μην τον χαρίζουμε για το καλό του. Και εμείς τον ακούγαμε. Διαχειρίστηκε την πολύτιμη ζωή του παιδιού μου με ψεύτικο τρόπο και εμείς ζούσαμε μέσα στην πλάνη μας», είπαν οι γονείς.

«Είχε το θράσος να μας εμπαίζει ακόμη και όταν το παιδί ψυχορραγούσε στην εντατική. Μας έλεγε ότι σε λίγες ημέρες θα συνέλθει, αφού για όλα έφταιγε μια γαστρεντερίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει», είπαν ξεσπώντας οι γονείς του 16χρονου.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2016 ο 16χρονος εισήχθη σε κωματώδη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Φεβρουαρίου 2017.
Ο ψευτογιατρός άλλαξε τηλέφωνο, e-mail και εξαφανίστηκε από τη ζωή της οικογένειας.

Σε βίλα με πισίνες και γήπεδο τένις έμενε ο 47χρονος -Τι βρέθηκε στη σοφίτα

Παράλληλα με τον αδίστακτο τρόπο που έδρασε ο ψευτογιατρός,  ήρθαν στο φως νέες αποκαλύψεις για τις κατοικίες που είχε στην κατοχή του ο «Νίκος Κοντός».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, o 47χρονος ζούσε σε μια υπερπολυτελή βίλα με πισίνες και γήπεδο τένις. Η βίλα ήταν γραμμένη στο όνομα της 12χρονης κόρης του και ο ίδιος είχε κρατήσει της επικαρπία της πολυτελούς βίλας.
Η εκπομπή αποκάλυψε ότι στη σοφίτα της βίλας η ΕΛΑΣ βρήκε πολλά αρχεία που «καίνε» τον κομπογιαννίτη γιατρό και την παράνομη δράση, τα οποία θα δημοσιοποιήσουν οι Αρχές τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Τι εντοπίστηκε στην βίλα του γιατρού «μαϊμού»

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Μαζί σου», στη σοφίτα εντοπίστηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας.

Την ίδια ώρα, στη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Με πληροφορίες από Reader, Ποντίκι

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο αγρότης που «θεράπευε» καρκινοπαθείς με καβουρόζουμο στην Κρήτη. Ατελείωτες ουρές με ασθενείς απ’ όλη την Ελλάδα έφθαναν στην Κρήτη 

The post Συγκλονίζει η μαρτυρία για τον γιατρό – μαϊμού: Είχε το θράσος να μας εμπαίζει ακόμη και όταν το παιδί μας ψυχορραγούσε στην εντατική. – Η πολυτελής βίλα του απατεώνα και τα στοιχεία που βρέθηκαν στη σοφίτα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Είχε,sygklonizei, eiche