Συγκινημένος αναφέρθηκε στον πατέρα του ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, που έκανε την έκπληξη των εκλογών

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την υπεροχή του με ποσοστό 67% έναντι του Νίκου Ταχιάου. Ο κ.Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Κ.Ζέρβα τον συνεχάρη και του είπε ότι ελπίζει σε καλή συνεργασία.

Η δήλωση το νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα νίκησε η Θεσσαλονίκη. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ότι και αν ψήφισαν, ότι και αν επέλεξαν. Πάνω από όλα σε αυτές τις εκλογές έπρεπε να κερδίσει η πόλη. Και η πόλη κέρδισε σήμερα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν. Θέλω να πω σε όλους τους δημότες της πόλης ότι θα είμαι ο δήμαρχος που επιθυμούν. Θα είμαι ο δήμαρχος που θα κάνει τη δουλειά. Ευθύνη, συνέπεια και εργατικότητα είναι οι παρακαταθήκες που μου άφησε ο πατέρας μου και δεν τον ξεχνώ. Τον κουβαλάω κάθε στιγμή μαζί μου. Ευχαριστώ την μητέρα και τις αδερφές μου. Και θα το ξαναπώ: «Μόνο νίκες για την Θεσσαλονίκη».

Νίκος Ταχιάος: «Η Θεσσαλονίκη έχει δήμαρχο. Συγχαρητήρια στον κ. Ζέρβα»

Ο κ. Ταχιάος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για την εκλογή του, τονίζοντας ότι είναι μια ημέρα γιορτής για την Θεσσαλονίκη άσχετα με το αποτέλεσμα. Τόνισε ότι θα είναι διαθέσιμος για το καλό της πόλης, ενώ όπως δήλωσε «ξέρει να αναγνωρίζει την ήττα».

The post Συγκινημένος αναφέρθηκε στον πατέρα του ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, που έκανε την έκπληξη των εκλογών appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα