Στην Ελλάδα αύριο ο Γιάννης Λαγός. Εκδίδεται από τις Βρυξέλλες μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα μας

Αύριο το απόγευμα αναμένεται η άφιξη του Γιάννη Λαγού στην Ελλάδα, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα που ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής θα μεταφερθεί

στην Εισαγγελία Εφετών και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ, ενώ η μεταγωγή του στις φυλακές του Δομοκού θα γίνει πιθανότατα την Κυριακή.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ταξιδέψουν ως τις Βρυξέλλες για να παραλάβουν τον καταδικασμένο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πτήση με τον Γιάννη Λαγό αναμένεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα του Σαββάτου.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Στην Ελλάδα αύριο ο Γιάννης Λαγός. Εκδίδεται από τις Βρυξέλλες μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα μας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα