Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ φωτογραφίες του ιερέα που φέρεται να βίαζε την 12χρονη στη Μάνη. Κόλαφος το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γυθείου και επικύρωσης αυτής από την Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Πρόκειται για τον: ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ Νικόλαο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.

Κόλαφος για τον ιερέα αλλά και για τον παππού της 12χρονης οι δύο καταθέσεις που έδωσε ενώπιον των παιδοψυχολόγων του Νοσοκομείου Τριπόλεως στο γραφείο του ανακριτή, όπως και το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στην οποία υπεβλήθη από τους ίδιους. Στο οποίο μάλιστα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το παιδί ήταν προσανατολισμένο, σε εγρήγορση καθ΄ όλη τη διάρκεια της εξέτασης και της κατάθεσης, χωρίς ενδείξεις ψυχωσικής διαταραχής, ούτε δυσκολία στη διάκριση της πραγματικότητας από τη φαντασία και της αλήθειας από το ψέμα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει σε δύο καταθέσεις του, με διαφορά μόλις τεσσάρων μηνών η μία από την άλλη, όπου εκφράζει την επιθυμία να αποκοπεί μια και καλή από το παρελθόν του.

«Μένω στο Χαμόγελο του Παιδιού περίπου έναν χρόνο. Θα ήθελα, όμως, να επιστρέψω στη μαμά μου, την έχω επιθυμήσει», λέει στην αρχική του κατάθεση στις 20 Φεβρουαρίου 2019, για να πει τέσσερις μήνες μετά, συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου 2019, καθισμένο σε μια καρέκλα του ανακριτικού γραφείου στο Πρωτοδικείο Γυθείου, τα ακριβώς αντίθετα: «Δεν θέλω να ξαναγυρίσω πίσω. Πάω σχολείο τώρα. Είμαι καλύτερα εκεί που είμαι. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω στη μαμά μου».

The post Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ φωτογραφίες του ιερέα που φέρεται να βίαζε την 12χρονη στη Μάνη. Κόλαφος το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΛ ΑΣ, 12χρονη, Μάνη, Κόλαφος,el as, 12chroni, mani, kolafos