Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Τι κατέθεσε ο ηθοποιός Χρήστος Περρός – Ποιος ήταν ο «αλιευτής» του κατηγορούμενου σκηνοθέτη

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της δικογραφίας, με τις μηνύσεις και τις μαρτυρικές καταθέσεις, η οποία σχηματίστηκε για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη. Ανάμεσα στις καταθέσεις είναι και αυτή της 40χρονης ηθοποιού Γ.Κ. η οποία, διατηρούσε ερωτική αλλά και φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το 2000 μέχρι και το 2016. Η κατάθεσή της συνηγορεί για τις σχέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη με ανήλικα αγόρια.

Η συγκεκριμένη μάρτυρας, κλήθηκε και κατέθεσε καθώς προτάθηκε την ίδια ημέρα (την 19η Φεβρουαρίου) ως μάρτυρας από τον Βασίλη Κ. ο

οποίος, δια μέσω της δικηγόρου του Μαρίας Κουρτέση, κατέθεσε την πρώτη μήνυση για βιασμό σε βάρος του Λιγνάδη. Όσα ανέφερε ενώπιόν του και αποκάλυψε το dikastikoreportaz.gr.

Η μάρτυρας δήλωσε ότι όταν συναντήθηκε με τον Λιγνάδη, στις αρχές του 2007, στο σπίτι του στην Επτανήσου, είδε μέσα ένα ανήλικο αγόρι, κανονικά ντυμένο. Μετά από λίγο, ο Λιγνάδης την οδήγησε στο δωμάτιο, όπου γδύθηκε και της ζήτησε να κάνουν έρωτα αλλά για να «ολοκληρώσει έπρεπε να συμμετέχει και ο νεαρός που ήταν έξω στο σαλόνι. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και αυτός μου απάντησε κάτσε να ενημερώσω τον νεαρό. Βγήκε έξω γυμνός, δεν ξέρω τι είοε στον νεαρό και εν τω μεταξύ εγώ ντύθηκα και έφυγα…»

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι η επόμενη επικοινωνία που είχε με τον σκηνοθέτη ήταν το 2016, όταν της τηλεφώνησε και της είπε ότι είναι ευτυχισμένος καθώς δίπλα του έχει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τον οποίο της έδωσε στο τηλέφωνο. «Από τη φωνή του κατάλαβα ότι είναι ένα μικρό αγόρι, ανήλικο περίπου 14-15 ετών. Σοκαρισμένη τον ρώτησα γιατί δεν είσαι με τους γονείς σου και τότε ο Λιγνάδης πήρε το ακουστικό από το χέρι του και μου είπε ποιο είναι το πρόβλημά σου; Τότε του είπα ότι είσαι παιδόφιλος και δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου…».

Η Γ.Κ. κατέθεσε ότι για περίπου ένα χρόνο μετά το συγκεκριμένο τηλεφώνημα ο Λιγνάδης την απειλούσε να μην μιλήσει γιατί θα της τίναζε τα μυαλά στον αέρα με ένα πιστόλι, θα βλάψει την οικογένειά της και δεν θα βρει ποτέ δουλειά!

Χρήστος Περρός – Τι κατέθεσε για τον Λιγνάδη

Ο ηθοποιός Χρήστος Περρός, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, περιέγραψε το πως ο σκηνοθέτης και ηθοποιός τον πλησίασε σε μικρότερη ηλικία, όταν ήθελε να μπει σε δραματική σχολή. Στην εξομολόγησή του ανέφερε πως ο Λιγνάδης ήταν πολύ διαχυτικός και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να τον απομακρύνει, εκείνος επέμενε. Μάλιστα, ανέφερε πως είχε και έναν «αλιευτή» προκειμένου να προσεγγίσει ανυποψίαστα θύματα.

«Με προσέγγισε λέγοντας τι κάνω, πως με λένε. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός και φιλικός μαζί μου και με πάγωσε. Βρέθηκε το χέρι του στην μέση μου και το άλλο στα μαλλιά μου. Όταν τον απώθησα κι είπα τι είναι αυτά που κάνεις, μου πρότεινε να πάω σπίτι του -τονίζω ότι ήμουν 14 χρονών- για ένα ουίσκι και και τσιγάρο. Το βλέμμα του άστραψε, έγινε πιο φιλικός και τον απώθησα πιο επιθετικά» ανέφερε στον Alpha ο ηθοποιός.

Ο νεαρός ηθοποιός περιέγραψε στη συνέχεια την δεύτερη συνάντηση που είχε μαζί του.

«Τα χρόνια όμως πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο και θέλησα να πάρω πληροφορίες για την εισαγωγή μου σε μια δραματική σχολή. Μπαίνοντας στο γραφείο διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος άντρας που ήταν καθηγητής πλέον. Παίρνω τις πληροφορίες κι ενώ πάω να φύγω χαιρετώντας τον σκηνοθέτη μου λέει να σου πως θέλεις να συζητήσουμε πως να περάσεις χωρίς εξετάσεις στην δραματική σχολή ερχόμενος σπίτι μου σήμερα το απόγευμα; Του απάντησα ότι αν είναι να πάρω την θέση ενός ταλαντούχου παιδιού επειδή απλά πέρασα ένα απόγευμα σπίτι σας, δεν θα ήθελα».

Ο «αλιευτής»

Ακολούθως, ο ηθοποιός περιέγραψε την τρίτη συνάντησή τους λέγοντας πως είχε μαζί του και έναν «αλιευτή» σε περίπτωση που δεν πετύχαινε ο ίδιος τον στόχο του.

«Ευρισκόμενος σε ένα καφέ στο Θησείο με προσέγγισε ο άντρας που μου άνοιξε την πόρτα σε αυτήν την σχολή. Ήταν η στιγμή που μου πρότεινε να συνεργαστούμε οι τρεις μας και μου υποδεικνύει έναν άντρα που βρισκόταν από πίσω μου. Γυρνώντας το κεφάλι μου διαπιστώνω για τρίτη φορά ότι ήταν ο ίδιος σκηνοθέτης. Ήταν ουσιαστικά ο αλιευτής των υποψήφιων θυμάτων. Όταν ο πρώτος δεν πετύχαινε τους στόχους και τους σκοπούς, τότε εκείνος δρούσε αλιευτικά. Ψάρευε το εκάστοτε θήραμα» κατήγγειλε.

Λέγεται ότι ο «αλιευτής» είναι ο 37χρονος Ν.Σ, που δεν ταυτίζεται με τον πρώτο μάρτυρα της υπόθεσης των σοκαριστικών καταγγελιών, αλλά συνδέεται όμως στενά με αυτόν, και αποτελεί το πρόσωπο – κλειδί σε τρεις διαφορετικής υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης. Ο Δημήτρης Άνθης, τον κατέδειξε, χωρίς να τον κατονομάσει, ως υπεύθυνο του βιασμού που υπέστη πριν από 15 χρόνια, σε ηλικία 22 ετών, έχοντας προηγουμένως καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί προανακριτική εξέταση για τον «αλιευτή» και αναμένεται να εκδοθεί άμεσα το ένταλμά σύλληψής του. Μέσω του δικηγόρου του, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες παραμένουν δεν έχουν παραγραφεί.

Αντλήθηκαν πληροφορίες από: dikastikoreportaz.gr

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Όρμησε μόνος του πάνω στους Τούρκους για να πεθάνει πολεμώντας, όταν 4.700 άνδρες παραδόθηκαν στον Κεμάλ. Αντισυνταγματάρχης Αθανάσιος Σακκέτας. Ο ήρωας της Μικρασίας

The post Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Τι κατέθεσε ο ηθοποιός Χρήστος Περρός – Ποιος ήταν ο «αλιευτής» του κατηγορούμενου σκηνοθέτη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκάρουν, Δημήτρη Λιγνάδη –, Χρήστος Περρός – Ποιος,sokaroun, dimitri lignadi –, christos perros – poios