Σοκ στους Μπακς. Τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Χοκς- Αποχώρησε υποβασταζόμενος

Σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς αναμένεται να υποβληθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η ήττα από τους Χοκς με 110-88 πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους Μπακς που πλέον αγωνιούν για τον τραυματισμό του Greek Freak στο αριστερό γόνατο.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας….

α Στο 7:14 πριν

από το τέλος της τρίτης περιόδου σε μία αμυντική βοήθεια που πήγε να δώσει για να μην δεχτούν οι Μπακς καλάθι από τον Καπέλα, έπεσε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει σε υπερβολικό βαθμό

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση ενώ η Malika Andrews του ESPN εξήγησε πως θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο αριστερό γόνατο.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των Μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας.

Για τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο πρόλαβε και σημείωσε 14 πόντους (7/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 0/3 βολές) ενώ είχε 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε. Πολύ άστοχοι ήταν οι Τζρου Χόλιντεϊ (19 πόντοι με 6/17 σουτ) και Κρις Μίντλετον (16 πόντοι, 0/7 τρίποντα).

Σε ότι αφορά στο Θανάση Αντετοκούνμπο, είχε 2 πόντους (1/1 δίποντο), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 4 λεπτά συμμετοχής.

Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή βίντεο: youtube

The post Σοκ στους Μπακς. Τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Χοκς- Αποχώρησε υποβασταζόμενος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα