Σοκ στην Ισπανία: Παίκτρια του Big Brother βιάστηκε μεθυσμένη και στη συνέχεια την ανάγκασαν να δει τη σκηνή του βιασμού της. Διαφημιστές αποσύρουν τα προϊόντα τους

Πολλές εταιρίες ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τις διαφημίσεις προϊόντων τους  στην ισπανική εκδοχή της τηλεοπτικής εκπομπής Big Brother όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ότι διαγωνιζόμενη βιάστηκε εν αγνοία της και στη συνέχεια η παραγωγή της εκπομπής την ανάγκασε να παρακολουθήσει σκηνές από τον βιασμό της.

Η Καρλότα Πράντο στάλθηκε στο ειδικό δωμάτιο για να δει ένα βίντεο, στο οποίο είχε καταγραφεί ότι ένας συμπαίκτης της, την βίασε ενώ ήταν αναίσθητη από το ποτό.

«Παρακαλώ, σταμάτα το, παρακαλώ» ζήτησε η κ. Πράντο με δάκρυα στα μάτια. Αλλά το βίντεο συνέχισε να παίζει, με τη Φωνή να λέει: «Πιστεύουμε ότι πρέπει να το δεις Καρλότα». Η σκηνή αυτή δεν έπαιξε ποτέ, στον αέρα της εκπομπής, αλλά δημοσιεύθηκε στον ισπανικό τύπο αυτή την βδομάδα.

Μέχρι να της ζητηθεί να μπει στο ειδικό δωμάτιο η κ . Πράντο δεν είχε ιδέα τι της συνέβη το προηγούμενο βράδυ στο κρεβάτι της, όταν τη βοήθησε να ξαπλώσει ο Χοσέ Μαρια Λοπέζ. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο βίντεο του βιασμού, του είπε «όχι , δεν μπορώ», αλλά αυτός ανέβηκε στο κρεβάτι με την ευάλωτη Πράντο, και έκανε σεξ για μερικά λεπτά μαζί της, πριν η ομάδα της παραγωγής του μιλήσει από το ηχείο του δωματίου, για να τον διακόψει.

Αφού η αντιμετώπιση της κ.Πράντο στο ειδικό δωμάτιο αποκαλύφθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα Ελ Κονφιντενσιάλ , πολλοί διαφημιστές διέκοψαν την προβολή προϊόντων τους στον Μεγάλο Αδερφό.

#CarlotaNoEstasSola2D #SomosLaAudiencia2D

Buenas tardes: @Suchard_ES

¿Qué opináis del caso de Carlota Prado y Gran Hermano?

Medio centebar de marcas lo han tenido claro al retirsrse de publicitarse en este programa.

Espero sus respuestas.
Saludos. https://t.co/nQoplNvGZn pic.twitter.com/eKxGNB27el

— LilithCarlotaNoEstasSolaCotónida (@LilithMujer10) December 2, 2019

Αυτή την εβδομάδα μεγάλες εταιρίες συμπεριλαμβανομένων των «Τελεφόνικα» και τη «Φερέρο Ροσέ» μπήκαν σε μία λίστα με πάνω από 40 φίρμες που ανακοίνωσαν ότι τερματίζουν τη σχέση τους με το τηλεοπτικό σόου, το οποίο προβάλλεται από το σταθμό Telecinco από το 2000.

Η Endemol Shine Group, η εταιρία που έχει τα δικαιώματα  για τον Μεγάλο Αδερφό σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η απόφαση να ενημερώσουν την κ. Πράντο για την επίθεση χωρίς την παρουσία κάποιου ψυχολόγου ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου ήταν ένα λάθος!
Ωστόσο δεν έκαναν καμία αναφορά στο γεγονός ότι άφησαν να γίνει ο βιασμός και απλά τον κατέγραψαν.

«Εκ των υστέρων μετανιώνουμε για όσα είδε η Καρλότα στο ειδικό δωμάτιο» , ανέφερε η εταιρία , προσθέτοντας ότι ο κ. Λοπέζ διώχθηκε από το σόου και ότι η κ Πραντο δέχθηκε ψυχολογική υπόστήριξη μετά την εμπειρία της.

Λοπέζ και Πράντο στο σπίτι του Big Brother

Η Πράντο πέρασε μερικές μέρες σε ξενοδοχείο πριν επιστρέψει στο σόου.
Αντιπρόσωποι της Ζέπελιν, της ισπανικής παραγωγής που κάνει τον Μεγάλο Αδερφό, κατήγγειλε τον Λοπέζ στην αστυνομία και αργότερα η κυρία Πραντο προσέθεσε και τη δική της καταγγελία.

Ένας δικαστής κατέληξε ότι υπάρχει υλικό για να ασκηθεί δίωξη στον Λοπέζ για σεξουαλική επίθεση, παρόλο που ο συνήγορός του είπε ότι ο πελάτης του αρνείται την κατηγορία.

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: «Η σχεδία του σεξ». Το ψυχολογικό πείραμα για την επιθετικότητα, που έγινε το 1973 και ήταν ο πρόδρομος του Big Brother. Γιατί οι συμμετέχοντες ήθελαν να σκοτώσουν τον ερευνητή; …

The post Σοκ στην Ισπανία: Παίκτρια του Big Brother βιάστηκε μεθυσμένη και στη συνέχεια την ανάγκασαν να δει τη σκηνή του βιασμού της. Διαφημιστές αποσύρουν τα προϊόντα τους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou