Σοκ στη Θεσσαλονίκη. 16χρονος έφηβος βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου, σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες προχώρησαν σε εκκένωση της πολυκατοικίας. Οι πυροσβέστες

έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρό το 16χρονο αγόρι.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε έφηβος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Νάτσινα στη Θεσσαλονίκη. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 1, 2020

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος είχε κινητικά προβλήματα και εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο εσωτερικό του σπιτιού.

Σημειώνεται ότι πυροσβέστες κατά τη διαδικασία εκκένωσης, χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν μία μητέρα με το παιδί της από τον τέταρτο όροφο.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Ο χερσαίος Φάρος που έδωσε το όνομά του στην περιοχή του Ψυχικού. Τι εξυπηρετούσε. Πώς ένα θανατηφόρο τροχαίο οδήγησε στο γκρέμισμά του

The post Σοκ στη Θεσσαλονίκη. 16χρονος έφηβος βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα