Σήμερα στον εισαγγελέα ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό καθαρίστριας στα Πετράλωνα. Παρίστανε τον επαίτη πριν τη σύλληψη του

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό 50χρονης καθαρίστριας στο διαμέρισμα του το περασμένο Σάββατο, στα Πετράλωνα. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Συνελήφθη χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς στην αστυνομία υπήρχε η πληροφορία ότι ο Βούλγαρος παριστάνει τον επαίτη σε κεντρικό πάρκο της περιοχής.

Οι αρχές έμαθαν ότι ο 35χρονος είχε τη βοήθεια ενός ομοεθνή του. Τότε η αστυνομία άρχισε να τον παρακολουθεί και έτσι οδηγήθηκε στον 35χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Σήμερα στον εισαγγελέα ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό καθαρίστριας στα Πετράλωνα. Παρίστανε τον επαίτη πριν τη σύλληψη του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα