Σφοδρή χαλαζόπτωση στο κέντρο της Αθήνας.Δέντρο έπεσε στις ράγες του Προαστιακού. Σημειώθηκαν και μικρό τραυματισμοί (φωτο)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου Αττικής το μεσημέρι. Χαλάζι έριξε ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Μαρούσι.

Το χαλάζι που έπεσε σε αρκετές περιοχές είχε το μέγεθος καρυδιού, ενώ από τις πρώτες πληροφορίες στα social media γίνεται λόγος για ζημιές σε αυτοκίνητα, τέντες σπιτιών, ακόμη και ηλιακούς θερμοσίφωνες.  Διακοπή ηλεκτροδότησης σημειώθηκε στο ύψος της Λεύκας εξαιτίας πτώσης ενός δέντρου, λόγω των ακραίων καιρικών

φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια, ενώ στο σημείο βρίσκεται προσωπικό εταιρείας ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με κατοίκους της Αθήνας, η έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε και τραυματισμούς. Δεκάδες ήταν οι χρήστες που ανάρτησαν φωτογραφίες κρατώντας το χαλάζι στα χέρια τους προκειμένου να δείξουν το μέγεθός του.

Απίστευτο χαλάζι σε μέγεθος μπαλάκι γκολφ ΤΩΡΑ στην Αθήνα.
Τεράστιες ζημιές σε αυτοκίνητα αλλά και τραυματισμοί pic.twitter.com/Ss4NbgSCVo

MAGIC of GRATITUDE (@varaderokon07) October 4, 2019

Ορισμένοι ανάρτησαν και φωτογραφίες με τρύπιες ψευδοροφές και καταστροφές που άφησαν πίσω τους τα δέκα λεπτά σφοδρής χαλαζόπτωσης στην Αθήνα.

The post Σφοδρή χαλαζόπτωση στο κέντρο της Αθήνας.Δέντρο έπεσε στις ράγες του Προαστιακού. Σημειώθηκαν και μικρό τραυματισμοί (φωτο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα