Πυροβόλησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Κυπαρισσία. Είχε προηγηθεί έντονος καβγάς σύμφωνα με μαρτυρίες

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση με τον νεκρό άνδρα και την βαριά τραυματισμένη σύζυγό του στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι των Γερμανών που διέμενε στην περιοχή είχε έναν άσχημο καβγά, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να τραυματίσει σοβαρά τη γυναίκα του με το όπλο και στη συνέχεια να το στρέφει στο θώρακα του για την χαριστική βολή.

Η 70χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού έχει δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι. Ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια του καβγά παραμένουν άγνωστα. Όπως επίσης κανένας δεν γνωρίζει

τις σχέσεις του ζευγαριού.

Ολα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, όταν οι γείτονές τους άκουσαν φωνές και μετά ο 78χρονος φέρεται να πήρε το 22άρι όπλο του και να πυροβόλησε τη σύζυγό του. Εν συνεχεία, έστρεψε το πιστόλι προς το στήθος του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί, ύστερα από έρευνα στο σπίτι στο Στασιό, εντόπισαν το πιστόλι δίπλα στη σορό του 78χρονου, χρήματα καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας, ενώ δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης ή αναστάτωσης του χώρου.

The post Πυροβόλησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Κυπαρισσία. Είχε προηγηθεί έντονος καβγάς σύμφωνα με μαρτυρίες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα