Που βρίσκεται η μαγευτική παραλία που πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό. Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από ψηλά

Η παραλία που πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό βρίσκεται στην Εύβοια.

Πρόκειται για την παραλία Μεγάλη Άμμος ή Χρυσή Άμμος, όπως είναι γνωστή. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Μαρμάρι το λιμάνι που συνδέει τη Ραφήνα με τη νότια Εύβοια. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr που απαθανάτισε με drone την μαγευτική παραλία από ψηλά, η χρυσαφένια άμμος μεταμορφώνεται κατά καιρούς, καθώς η ακτογραμμή μετακινείται ανάλογα με τη φορά του ανέμου και των κυμάτων.

Διαβάστε ακόμα: Το ανεξερεύνητο νησάκι της Αττικής με τη φυσική πισίνα. Η πανέμορφη παραλία μόλις τρία τέταρτα

από το κέντρο της Αθήνας, που θα σας εντυπωσιάσει

Το σημείο είναι ιδανικό για θαλάσσια σπορ λόγω του αέρα. Δείτε τα υπέροχα πλάνα που ακολουθούν από την παραλία που είδαμε στο σποτ του για τον ελληνικό τουρισμό. Μια γλώσσα άμμου με διάφανα νερά.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Σίμος, η κορυφαία παραλία με τους αμμόλοφους, λάμπει από ψηλά. Από που πήρε το όνομα της η εξωτική παραλία (drone)

The post Που βρίσκεται η μαγευτική παραλία που πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό. Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από ψηλά appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε,deite